To αγοράκι του ζευγαριού ήρθε στο κόσμο αυτό στο δεξί κάθισμα του ηλεκτρικού SUV της Ford.
Όταν ξεκίνησαν οι συσπάσεις τοκετού για την έγκυο Christine Vigsted, η ίδια και ο σύζυγός της Jens θεώρησαν ότι είχαν άφθονο χρόνο μπροστά τους για να πάνε στο μαιευτήριο. Άλλωστε, όταν γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Thomas, η διαδικασία τοκετού διήρκεσε 48 ολόκληρες ώρες.
Αλλά παρά το γεγονός ότι αναχώρησαν έγκαιρα για το μαιευτήριο με το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο, μία Ford Mustang Mach‑E, τα νερά της Christine έσπασαν λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησαν.

Ο Jens σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου – και με λίγη εξ αποστάσεως βοήθεια από τη μαία του ζευγαριού – κατάφερε να ξεγεννήσει το δεύτερο μωρό της οικογένειας, που θα πάρει το όνομα David.
«Η διαδικασία του τοκετού μέσα στο αυτοκίνητο εξελίχθηκε θαυμάσια» δήλωσε η Christine, από το Ringsted της Δανίας.
«Εάν ήταν το πρώτο μας παιδί πιθανόν να το είχαμε χειριστεί διαφορετικά, αλλά ήταν μία πραγματικά όμορφη εμπειρία.»

Η Ford έχει τη χαρά να επιβεβαιώσει ότι είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό γεννιέται μέσα σε ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας.
«Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εξαντλώντας όλα τα ενδεχόμενα στις δοκιμές, αλλά ειλικρινά, ένας τοκετός στο κάθισμα του συνοδηγού δεν περιλαμβάνεται στο στάνταρ πρόγραμμα δοκιμών μας» δήλωσε ο Jim Farley, president & CEO της Ford.
«Μας αρέσει να θεωρούμε τους πελάτες μας ως μέλη της οικογένειας και εν προκειμένω, αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό».
Διαβάστε επίσης:
F1 Αυστρία: Βρέχει στη Ferrari!
Η συμβολή της Mercedes-Benz στην ανάπτυξη της αυτοκίνησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπντούλ Ελ Σαγέντ: Ο υποψήφιος της αριστερής πτέρυγας των Δημοκρατικών που επικράτησε στην εσωκομματική εκλογή στο Μίσιγκαν
- Toyota C-HR: Μια ιστορία ανατροπής και επιτυχίας
- Ευρωαγορές: Τρίτη μέρα ιστορικών ρεκόρ για τον Stoxx 600 – Μικρές απώλειες για τον DAX
- Google: Ο Ντέμης Χασάμπης νέος πρόεδρος της DeepMind και επικεφαλής επιστήμονας της Alphabet
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Xρηματιστήριο: Το τοπίο στην αγορά μετά τις 2.600, οι κινήσεις σε Aktor, Credia, Metlen, τράπεζες, Στασινόπουλο, ΔΕΗ, διυλιστήρια
Βαγγέλης Μαρινάκης (Capital Clean Energy Carriers): Παρέλαβε το νεότευκτο «Alcaios I και αναμένει άλλα έξι νεότευκτα πλοία LNG
Γιάννης Σαραντίτης: Ποιος είναι ο ανερχόμενος εφοπλιστής, μεγαλοεπενδυτής στο real estate και… φανατικός ΑΕΚτζής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.