ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία νέα τράπεζα, την Candia Bank, «κτίζει» ο Μιχάλης Σάλλας και προανήγγειλε την είσοδό της στο Χρηματιστήριο σε ένα χρόνο.
Η Candia Bank, με έδρα την Αθήνα και δύο περιφερειακές διοικήσεις στο Ηράκλειο και τα Χανιά, έρχεται να ενισχύσει τον ρόλο αλλά τον λόγο της Κρήτης στο τραπεζικό γίγνεσθαι της επόμενης μέρας.
Είναι η τράπεζα που θα γεννηθεί από την ένωση της Παγκρήτιας -στρατηγικός επενδυτής της οποίας είναι το Lyctos Group- με την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, καθώς και με την απορρόφηση του ελληνικού βραχίονα της HSBC.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου (+4%) κατά την έναρξη των συναλλαγών στην Ασία
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
