ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, προσδιορίστηκε η ομιλία του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Βουλή των Ελλήνων.
Η ημερομηνία της ομιλίας του κ. Ζελένσκι οριστικοποιήθηκε μετά από συνάντηση που είχε, νωρίτερα σήμερα, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας με τον πρεσβευτή της Ουκρανίας στην Ελλάδα Σουτένκο Σεργίι.
Μετά την ομιλία του Προέδρου της Ουκρανίας θα ακολουθήσει ομιλία από τον Πρόεδρο της Βουλής.
Πρόσκληση στον κ. Ζελένσκι να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων, είχε απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Πρόεδρο της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν στις 25 Μαρτίου.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.