• Top Stories

    Τσίπρας για βόμβα στον ΣΚΑΪ: Επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων – Συμπαράσταση στους εργαζόμενους

    • NewsRoom

    Αλέξης Τσίπρας


    «Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων απέναντι στην ίδια τη δημοκρατία. Δεν πρόκειται, όμως, να πετύχουν το στόχο τους. Ούτε να τρομοκρατήσουν, ούτε να αποπροσανατολίσουν» αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

    Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός εκφράζει την ειλικρινή του συμπαράσταση στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους του σταθμού.

    Στα γραφεία του ΣΚΑΪ βρέθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από όπου δήλωσε ότι η Δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται, ενώ εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του τόσο στους εργαζόμενους του σταθμού και της Καθημερινής.

    Ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε να βρεθούν οι δράστες «για να τελειώνουμε με τα φαινόμενα τρομοκρατίας που ξανακάνουν την εμφάνισή τους» και μίλησε για «τοξικό πολιτικό κλίμα με ευθύνη της κυβέρνησης», το οποίο, όπως είπε, έχει «παρενέργειες».

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και να μη «ρίξουμε νερό στο μύλο της πόλωσης», μια πόλωση που όπως είπε μόνο κακό κάνει στη Δημοκρατία. Τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην αστυνομία και πρόσθεσε ότι οι δράστες μπορούν να βρεθούν «αν υπάρξει πολιτική βούληση».

    Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε τη βομβιστική επίθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ μετά την έκρηξη: «Η δημοκρατία και η πολυφωνία δε φιμώνονται» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Άρωμα» τρομοκρατίας πίσω από την επίθεση στον ΣΚΑΪ: Ποιους «βλέπει» η Αντιτρομοκρατική (video+pics)

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Κύμα συμπαράστασης από όλο τον πολιτικό κόσμο στον ΣΚΑΪ (video+pics)



    ΣΧΟΛΙΑ