• Πολιτική

    Συνεχίζει να συγκλονίζει η επίθεση στο Τέξας από ανήλικο Έλληνα: Μηνύσεις από τις οικογένειες των θυμάτων


    H επίθεση σε σχολείο με πολλούς νεκρούς, εξακολουθεί να συγκλονίζει το Τέξας. Γονείς θυμάτων επιρρίπτουν ευθύνες στην οικογένεια του δράστη της τραγωδίας, Δημήτρη Παγουρτζή, ενώ προβαίνουν σε μηνύσεις.

    Η New York Post μεταδίδει πως η οικογένεια του 17χρονου Κρις Στόουν κατέθεσε μήνυση εναντίον των γονιών του δράστη, υποστηρίζοντας πως ο πατέρας του δεν είχε ασφαλίσει επαρκώς και σωστά τα όπλα που είχε μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα ο γιος του να έχει εύκολη πρόσβαση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος Δημήτρης Παγουρτζής κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης στο Τέξας χρησιμοποίησε καραμπίνα και ένα πιστόλι του πατέρα του που φυλασσόταν σε ντουλάπα του σπιτιού τους.

    Στο Τέξας είναι παράνομο να φυλάσσονται όπλα σε εύκολα προσβάσιμους χώρους σπιτιού, ειδικά όταν σε αυτό κατοικούν άτομα κάτω των 17 ετών.

    Η οικογένεια του 17χρονου Κρις Στόουν, κατηγορεί επίσης τους γονείς ότι δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές για τις «επικίνδυνες τάσεις» του γιου τους, ούτε προνόησαν για ψυχολογική βοήθεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη φυλακή η γιατρός του Λαϊκού που κατηγορείται για το κύκλωμα διακίνησης φαρμάκων υψηλού κόστους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο κάηκε ολοσχερώς – Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στην Καρδίτσα απ’ όπου κατάγεται ο 17χρονος μακελάρης του Τέξας



    ΣΧΟΛΙΑ