• Πολιτική

    Στη φυλακή η γιατρός του Λαϊκού


    Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της,  η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου για την υπόθεση παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων.
    Εξαφανίστηκε γιατί την απειλούσαν ισχυρίστηκε η 44χρονη που μολις δημοσιοποιήθηκε η ζοφερή υπόθεση παρέμεινε άφαντη και συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στο διαμέρισμά της στην περιοχή του Παγκρατίου, μετά από έφοδο της οικονομικής Αστυνομίας.
    Η κατηγορούμενη  για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απάτη, αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το κύκλωμα, φέρεται ωστοσο να ομολόγησε
    πως έκανε 86 συνταγογραφήσεις οι οποίες δεν αφορούσαν ασθενείς του νοσοκομείου.
    “Δεν έλαβα ανταλλάγματα για αυτές. Τις υπεγραψα γιατί δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου αλλά και του συζύγου μου, ακόμη και με όπλο από άγνωστο πρόσωπο το οποίο με είχε μετατρέψει σε “άβουλο και πειθήνιο όργανό του”,  φέρεται να είπε απολογούμενη.
     Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της γιατρού, οι εκβιασμοί άρχισαν όταν αρνήθηκε να πάρει χρήματα για να προχωρήσει στις παράνομες συνταγογραφήσεις. Ο εκβιαστής της -είπε’ δεν βρισκεται μεταξύ των  συγκατηγορουμένων της, τους οποίους υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει.
    Οι συνήγοροι υπεράσπισης της θεωρούν πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή των παράνομων αντικαρκινικών και εκτιμούν πως η ανάκριση πρέπει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο αναζητώντας τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή τη διακίνηση φαρμάκων που η 44χρονη συνταγογράφησε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελεύθερος ο γιος του «αποθηκάριου» του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα



    ΣΧΟΛΙΑ