• LIFE&STYLE

    Τα 4 κομμάτια που πρέπει να αποχαιρετήσετε για το 2019

    • NewsRoom
    αθλητικά ρούχα


    Οι περισσότερες από εσάς φοράτε μόνο ένα μικρό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας με τα υπόλοιπα απλά να μένουν μέσα σε συρτάρια και ντουλάπες δημιουργώντας συλλογές ξεχασμένων κομματιών. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να τρέξατε να αγοράσετε ένα παρόμοιο φόρεμα, κατώτερης ποιότητας, με εκείνο που φορούσε η αγαπημένη σας blogger ή γιατί ζηλέψατε τα trendy ψηλοτάκουνα που συναντήσατε στο εξώφυλλο ενός περιοδικού που υπό άλλες συνθήκες δε θα αγοράζατε.

    Φυσικά και είναι κρίμα να υπάρχουν κομμάτια τα οποία «μαραζώνουν» μέσα στη ντουλάπα σας όμως ως γνωστόν η μόδα κάνει κύκλους και σίγουρα πολλές από εσάς θα έχετε ήδη μάθει ότι κάτι που αποκήρυξε ο κόσμος της μόδας μπορεί να επανέλθει πιο ανανεωμένο και μοδάτο μερικά χρόνια αργότερα. Επομένως σοφό θα ήταν να μην πετάτε τέτοια items που κάποτε ήταν τάση, εκτός φυσικά εάν είναι φθαρμένα και δε μπορούν να φορεθούν πλέον.

    Έχοντας λοιπόν μόλις αποχαιρετήσει το 2018 αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε 4 κομμάτια που αν και αποθεώθηκαν τις τελευταίες σεζόν δε θα καταφέρουν να βρεθούν στις top επιλογές της νέας χρονιάς και καλό θα ήταν να μην επενδύσετε σε αυτά. Πιθανόν κάποιες από εσάς να τα έχετε ήδη στις γκαρνταρόμπες σας αλλά μη βιαστείτε να τα πετάξετε, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα γίνει στο μέλλον, αντιθέτως απλά βάλτε τα στην άκρη. Επιπλέον σας προτείνουμε και με ποια κομμάτια να τα αντικαταστήσετε για να σας βρει super stylish και in fashion το 2019.

    1. Cold-Shoulder Jumpers

    Τα πλεκτά και τα tops με τους γυμνούς και ακάλυπτους ώμους είχαν πρωταγωνιστήσει στη βιομηχανία της μόδας και στα social media τα τελευταία δύο χρόνια, όμως έφτασε η ώρα που πρέπει να τα αποχαιρετήσετε και να καλωσορίσετε κάτι πιο φρέσκο στη θέση τους. Φυσικά στην κατηγορία party wear και night out οι μπλούζες αυτές εξακολουθούν να έχουν μία σημαντική θέση λόγω των sexy cut outs που διαθέτουν όμως στο καθημερινό σας χειμερινό ντύσιμο που θέλετε κάτι ζεστό και cosy δεν έχουν θέση. Αντί αυτών επενδύστε στα λεγόμενα nerdy knits που είναι ελαφρώς πιο chunky και παιχνιδιάρικα με μοτίβα και διάφορα χρώματα.

    lated-trends-1.jpg

    2. Furry Backless Loafers

    Είτε τα μισείτε είτε όχι οφείλετε όλες να παραδεχθείτε πως αυτά τα ξώφτερνα παπούτσια με τη χνουδωτή γούνα είχαν κατακλύσει το instagram feed σας. Η αλήθεια είναι πως έχουν αρχίσει να κουράζουν σιγά σιγά τον κόσμο της μόδας και ότι είναι ένα ζευγάρι αρκετά άβολο και μη πρακτικό για το χειμώνα παρά το ότι διαθέτει ένα εξαιρετικά ζεστό πάτο είναι επίφοβα την περίοδο των βροχών. Επομένως αποθηκεύστε τα μαζί με τα καλοκαιρινά σας παπούτσια εάν ήδη έχετε ένα αντίστοιχο και επενδύστε σε ένα απλό minimal mules pair με τακούνι για ultra chic και feminine εμφανίσεις.

    lated-trends-3.jpg

    3. Foil Metallics

    Παρόλο που τα μεταλλικά υφάσματα εδώ και δύο σεζόν βρίσκονται στη κορυφή των χειμερινών τάσεων και εξακολουθούν να δείχνουν λαμπερά και cool ενώ αποτελούν τι πιο συνηθισμένη βραδινή επιλογή οι παγιέτες έρχονται για να τα εκθρονίσουν. Για τη νέα χρονιά επενδύστε σε κομμάτια από χρωματιστές παγιέτες όπως πράσινες, ροζ ή μπλε και συνδυάστε τα είτε με τζιν και πουλόβερ για τα καθημερινά σας σύνολα είτε με κορμάκια και παντελόνες για τις βραδινές σας εξόδους.

    lated-trends-4.jpg

    4. Chokers

    Τα τσοκέρ είναι από τα αξεσουάρ των 90’s που γνώριζαν το μεγαλύτερο και πιο δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια από τις κλασικές μαύρες κορδέλες, μέχρι εκείνα τα στολισμένα με πολύτιμους λίθους ή κοχύλια και σας συνόδευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πλέον όμως ένα άλλο αξεσουάρ έχει κάνει την εμφάνισή του που μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και κόσμημα και να αντικαταστήσει τα chokers. Πρόκειται για τα hair clips ή αλλιώς τα τσιμπιδάκια μαλλιών που οι fashionistas αποθεώνουν και στολίζουν με αυτά τα μαλλιά τους ακόμα και για επίσημες βραδινές εξόδους.

    lated-trends-5.jpg

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυστικά ομορφιάς για αψεγάδιαστη εμφάνιση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται το απίστευτο κίτρινο φόρεμα που φόρεσε η Αμάλ Κλούνεϊ στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 10 τρόποι να μετατρέψετε τα τζιν σας σε winter must



    ΣΧΟΛΙΑ