• Media

    Survivor 2: 10 πράγματα που μας έμαθε το 3ο επεισόδιο


    Με δεδομένο πως τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας δε θα κρατιόντουσαν τόσο ψηλά, το SURVIVOR συνεχίζει να κυριαρχεί και να δίνει προβάδισμα στον ΣΚΑΪ, στο μέσο όρο με 29,1%, αλλά καλά τα πάνε και το παλεύουν και οι υπόλοιποι με το σέξι ΤΑΤΟΥΑΖ να κάνει 21,3%, την συναισθηματική ΑΝΝΕ – 18,1%, το MASTERCHEF – 15,7%, ενώ στο δυναμικό κοινό, το SURVIVOR πραγματικά σκίζει με 40,3%, ακολουθεί το MASTERCHEF με 21%, το ΤΑΤΟΥΑΖ με 17,6% και τέλος η ΑΝΝΕ με 14,5%.

    Με συγκινητικό, υπεράνθρωπο επαγγελματισμό -και μπράβο μας!- είδαμε εχθές όοολο το επεισόδιο, που έμοιαζε να χει τον ατέλειωτο, ενώ θέλαμε να πάμε για ύπνο. Και να τι μάθαμε απ όλο αυτό το αλά Μπεν Χουρ, Survivor:

    1.       Οι παίκτες, δεν έχουν πια την αθωότητα των πρώτων και σίγουροι πως γίνεται χαμός στην χωρά με την πάρτι τους, είναι μες στην πόζα και κάνουν κολπάκια εντυπωσιασμού. Φτάσανε στο να κυλιούνται μες στις λάσπες και να μη τις σκουπίζουν, αλλά να τις αφήνουν να ξεραίνονται στα πρόσωπα τους. Ιουουουου…

    2.       Έχουν όλοι σχεδόν τατουάζ που μοιάζουν σαν υπόλοιπα του συνόλου των πειρατών της Καραϊβικής, των σεφ της Ελλάδας, αλλά με τη γύμνια και τις λάσπες και με ανθρώπους της χάλκινης εποχής που βάραγαν τατουάζ για προστασία ή γονιμότητα.

    3.       Από τα τατουάζ βγήκε και το πρώτο παρατσούκλι, όπου σκληρός Λοκατζης των Μαχητών, με τατουάζ όπου υπάρχει δέρμα, έχει μια φράουλα χτυπήσει στο λαιμό. Εξου και φραουλίτσας!

    4.       Βγάζουν ιαχές που μας κοψοχολιάζουν λες και παίζονταν ζωές απ το αν θα πέσουν οι πλαστικές κορύνες με την μπαλίτσα. Ειδικά αυτός ο Νίκος Θωμάς κάνει σα να έρχεται η Δευτέρα Παρουσία και έχει αποκλειστικές πληροφορίες που να τρέξουμε για να σωθούμε!

    5.        Ο Σάκης Τανιμανιδης φωνάζει πιο δυνατά από ποτέ, λες και παίζουμε ξανά, τελικό, στο «Euro» και είναι 2004, για να μας πει πως τα κατάφερε και έφτασε η Χατζίδου στο τέρμα!

    6.          Είναι μια Αγγελική Κοκαλίτσα, που στο τρέιλερ μας έλεγε σεμνά «μπορεί να μοιάζω με πεταλούδα, αλλά τσιμπάω σα μέλισσα. Όταν θα με δουν να αγωνίζομαι θα τρίβουν τα ματιά τους», η οποία δεν μιλάει σε κανέναν και πάει μονή της στις ερημίες και κάνει πως όλοι της φταίνε! Άμα θα σε χάλαγε τόσο κοπελίτσα, γιατί δε καθόσουν σπιτάκι να το παρακολουθείς απ τον καναπέ; Κατά βάθος έχει μελετήσει τις περσινές επιδόσεις και θέλει να γίνει Ντάνος, αλλά πιτς! Διότι φέτος, ο Ντάνος μας βγαίνει σε Όλγα…

    7.       Αρχίσαν να αποκαλούν τη Fashion Blogger Όλγα Φαρμάκη, παλαιό κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ», «αητό του Αγρινίου», διότι σιωπηλά και αθόρυβα όπου παίζει κερδίζει. Δηλαδή με πρωταθλητές και ολυμπιονίκη έχει να κάνει, αλλά αυτή παραμένει αήττητη. Είδες το fashion, «καμαρι μ’» που θα λέγαν και στην πατρίδα Αγρινιάρα!

    8.       Η Ελένη Χατζίδου έχει βάλει καταπληκτικό εξτενσιον βλεφαρίδες που δε παθαίνουν τίποτα, ούτε απ την βροχή, ούτε απ τη λασπουριά. Μπράβο της! Τώρα που είναι προτεινομένη δε πειράζει! Την δικαιώνουν οι βλεφαρίδες!

    9.       Εκτός απ την Χατζίδου, ο Αλέξανδρος Παρθένης εντελώς άνευ αντανακλαστικών και ο συμπαθής αλλά άτυχος σε επιδόσεις Γιάννης Δρυμωνάκος, είναι προτεινόμενοι, για «αγωνιστικούς λόγους» πάντα, γιατί κατά τα άλλα μια παρέα είναι όλοι και τι καλά που περνάνε δε λέγεται!

    10.     Ναι, αρχή είναι ακόμα, αλλά όλα είναι τόσο αργά, βαρετά και προβλέψιμα. Άντε να μπει η Σπυροπούλου, να χούμε να ασχολούμαστε τι θα κάνει στην αμμουδιά χωρίς στυλίστα, κομμωτή και μεικ απ αρτιστ…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Η Σπυροπούλου εισβάλλει σήμερα στο ριάλιτι και το twitter «δίνει ρέστα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Σήμερα μπαίνει στο παιχνίδι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η εντυπωσιακή είσοδος (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 2: Πτωτική πορεία, υγρασία, πολλοί μύες!



    ΣΧΟΛΙΑ