• LIFE&STYLE

    Greece’s Next Top Model: «Η τριάδα της φωτιάς είναι έτσι όπως την βλέπετε και ακόμη χειρότερα»


    Την πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή τους από το Greece’s Next Top Model έδωσαν Στη Φωλιά των Κου Κου, η Σοφία Ζαχαριάδου και η Ιωάννα Δεσύλλα, οι οποίες αναφέρθηκαν στην «κλίκα» που έχει σχηματιστεί στο σπίτι.

    Πρόκειται για τη λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς», τη Μικαέλα Φωτιάδη, την Εύη Ιωαννίδου και τη Μέγκι Ndrio.

    «Η τριάδα της φωτιάς είναι έτσι όπως την βλέπετε και ακόμη χειρότερα. Μπορούν να μιλήσουν πολύ άσχημα μπροστά σου με πολύ κακό τρόπο χωρίς να σεβαστούν. Είναι ο χαρακτήρας τους έτσι και ταίριαξαν μεταξύ τους…», δήλωσε η Σοφία Ζαχαριάδου.

    Μάλιστα, δεν δίστασε να προσθέσει πως «Είναι θέμα ανατροφής. Ό,τι μαθαίνουν από την οικογένεια το βγάζουν και παραέξω. Μας θεωρούν κατώτερες. Νιώθουν ότι αυτές είναι ανώτερες. Εγώ πιστεύω ότι έχουν προσπαθήσει να μας πλησιάσουν μόνο και μόνο για να δείξουν στον κόσμο ότι είναι μαζί μας. Αυτό off camera για να προσπαθήσουν να δουν πως θα πάει και να το συνεχίσουν on camera. O κόσμος δεν θέλει να τις βλέπει μαζί μας. Στα πλάνα θέλουν να είναι οι τρεις τους μόνο».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο ερωτικό ειδύλλιο για ηθοποιούς του Alpha

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: Ποια θα ξυρίσει το κεφάλι της και ποια θα αποκτήσει το καρέ της Kim Kardashian; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνάντηση Μπακοδήμου-Αργυρόπουλου: «Πέρασα να πάρω τη διατροφή»



    ΣΧΟΛΙΑ