• LIFE&STYLE

    GNTM – Spoiler: Εκτός παιχνιδιού η Ειρήνη Στεριανού; (video)

    • NewsRoom


    Στα επεισόδια της βδομάδας αυτής είδαμε τρεις και όχι δύο αποχωρήσεις, αφού μπορεί τη Δευτέρα οι κριτές αποφάσισαν πως έπρεπε να φύγει η Μαριάννα Μάντεση και την Τρίτη η Έλενα , ωστόσο, υπήρξε και μια οικειοθελής αποχώρηση, αυτή της Γαρυφαλλιάς Καλλιφώνη.

    Για την αποχώρηση της Γαρυφαλλιάς γνωρίζαμε, εφόσον είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφία της που «κάρφωνε» το γεγονός ότι είναι εκτός παιχνιδιού. Τα spoilers με φωτογραφίες των κοριτσιών εκτός GNTM, που της δείχνουν με το νέο τους look να διασκεδάζουν ή να πηγαίνουν βόλτα, διαδέχονται το ένα το άλλο.

    Ένα παρόμοιο spoiler έκανε την εμφάνισή του στο twitter και απεικονίζει τη δημοφιλή παίκτρια του παιχνιδιού Ειρήνη Στεργιανού, η οποία έκανε εξαρχής αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, να διασκεδάζει σε κάποιο club. Τα κοντά της μαλλιά μαρτυρούν πως το βίντεο που τη δείχνει να χορεύει τραβήχτηκε μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

    Άρα, όλα δείχνουν πως η Ειρήνη Στεριανού δεν πρόκειται να φτάσει μέχρι τέλους στο Greece’s Next Top Model. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Greece’s Next Top Model: Πώς σχολίασε το twitter τη σέξι δοκιμασία με το φιλί!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς παίκτρια – Ποια κοπέλα έδιωξαν οι κριτές (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι λένε για την προσωπικότητά σας τα fashion items που δεν τολμάτε να βάλετε



    ΣΧΟΛΙΑ