• LIFE&STYLE

    Survivor: Η νέα εντυπωσιακή παίκτρια που εισβάλλει στους Μαχητές – Είχε πάει και GNTM

    • NewsRoom
    Η Aira Adomaityte μπαίνει στο Survivor

    Η Aira Adomaityte μπαίνει στο Survivor


    Νέα παίκτρια, γνωστή από το GNTM μπαίνει στο Survivor και την ομάδα των Μαχητών.

    Πρόκειται για την Aira Adomaityte από τη Λιθουανία, η οποία μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time, λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της στο νησί το Αγίου Δομινίκου.

    Ίσως τη θυμάστε από τη συμμετοχή της στις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων, GNTM. Συγκεκριμένα, έχει περάσει δύο φορές από τις οντισιόν, ωστόσο, δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι.

    «Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor γιατί πραγματικά θέλω να τη ζήσω την εμπειρία αυτή, από μικρή ενθουσιαζόμουν με τα αγωνίσματα. Θα με χαρακτήριζα ανταγωνιστική, ευδιάθετη και… ελπίζω ήσυχη. Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος. Με αυτόν που θα έρθω πιο κοντά από την ομάδα μου θεωρώ πως είναι η Δώρα, θα τα πήγαινα πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι ο σύντροφός της συμφώνησε για τη συμμετοχή της, αλλά δυσκολεύεται να εγκαταλείψει τον αγαπημένο της σκύλο:

    «Φεύγοντας αφήνω πίσω μου τη σχέση μου, τον Γιόβαν, που αγαπώ πολύ, τον σκύλο μου, Τέσλα, τον μικρό μου αδερφό και τους φίλους μου. Ο σύντροφός μου ευτυχώς το πήρε καλά που θα πάω στο Survivor, του έδειξα πως δεν έχει να αγχωθεί για κάτι.

    Οι φίλοι μου λένε πως θα γελάσουν πολύ με αυτά που θα πω, γιατί δεν είμαι Ελληνίδα και πολλές εκφράσεις δεν τις καταλαβαίνω. Μακάρι να μπορούσα να πάρω μαζί μου το σκύλο μου, είναι τρία κιλά, τι κακό θα κάνει;».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Aira Adomaityte (@aira_judita)

    Δείτε βίντεο:

    Δείτε την οντισιόν της στο GNTM:

    Διαβάστε επίσης:

    «Σάρωσε» το MasterChef, πλήγμα για το Survivor

    Survivor 2024: Πόσα λεφτά θα παίρνει ο Τζέιμς Καφετζής

    Τέλος από το My Style Rocks ο Δημήτρης Σκουλός – Ποιος θα πάρει τη θέση του



    ΣΧΟΛΙΑ