• LIFE&STYLE

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Από τα Χανιά με αγάπη!

    Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα

    Ο κ. Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αγκαλιά στα Χανιά


    Ο εφοπλιστής κ. Γιάννης Κούστας και η αγαπημένη του – και σύντομα μνηστή τουΔήμητρα Μέρμηγκα συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους κρουαζιέρα στη Μεσόγειο και απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο αλλάζοντας λιμάνια σχεδόν καθημερινά. Με όχημα την πολυτελή θαλαμηγό του κ. Κούστα, Drad, το ερωτευμένο ζευγάρι αποχαιρέτησε το πανέμορφο ιταλικό νησί και jet setter προορισμό Capri και κατευθύνθηκε μέχρι το γειτονικό Amalfi, την πανέμορφη αμφιθεατρική πόλη της Ιταλίας που βρίσκεται στην περιοχή του Σαλέρνο, κοιτώντας από ψηλά τον γραφικό κόλπο της Τυρρηνικής θάλασσας.

    δημητρα μερμηγκα
    Άποψη του πανέμορφου Capri

    Η περίφημη Ακτή του Αμάλφι (ή Costiera Amalfitana στα ιταλικά) αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς στη γειτονική χώρα, μια όμορφη περιοχή που από το 1997 έχει χαρακτηριστεί και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από τη UNESCO. Το Αμάλφι είναι ένα μέρος που επιλέγουν οι περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες για τις διακοπές τους, ενώ το επισκέπτονται και εκπρόσωποι της διεθνούς υψηλής κοινωνίας.

    δημητρα μερμηγκα
    Σπαγγέτι με κολοκυθάκια αλά Neranese για τη Δήμητρα Μέρμηγκα στο πιο διάσημο εστιατόριο του Αμάλφι

    Καλοκαιρινός προορισμός από τους λίγους, που δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα που έχουν φτιάξει για τις διακοπές τους ο κ. Κούστας και η όμορφη Δήμητρα. Εκεί το ζευγάρι επέλεξε να φάει το μεσημεριανό του στο γνωστό εστιατόριο “La Conca Del Sogno” που εξειδικεύεται στην ιταλική κουζίνα, που αποτελεί την αγαπημένη τους. Η Δήμητρα ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία του πιάτου που δοκίμασε και ομολογουμένως άνοιξε την όρεξη στους περίπου 2000 followers της. Μια λαχταριστή μακαρονάδα σπαγγέτι με κολοκυθάκια αλά Neranese ήταν το πιάτο που επέλεξε η 24χρονη Δήμητρα, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με το σχόλιο “στο καλύτερο εστιατόριο της Ακτής του Αμάλφι”, μαρτυρώντας ότι αυτό το εστιατόριο είναι παράλληλα και το αγαπημένο της. Το εν λόγω εστιατόριο είναι από τα πιο διάσημα – αν όχι το πιο διάσημο – της περιοχής καθώς θαμώνες του έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλοί δημοσιογράφοι, αστέρες του κινηματογράφου, εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής της Ιταλίας αλλά και πολλοί επιχειρηματίες, συμβάλλοντας στη φήμη του και στην επιτυχία του.

    δημητρα μερμηγκα
    Το Drad φωτογραφημένο καλλιτεχνικά από τη Δήμητρα Μέρμηγκα από το tender

    Οι δυο τους, μετά το γεύμα τους και μια σύντομη περιήγηση στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη του Αμάλφι, αναχώρησαν με τη θαλαμηγό Drad και κατευθύνθηκαν στο νησί Panarea, κοντά στη Σικελία. Το νησί Panarea βρίσκεται στο Αρχιπέλαγος των Αιολίδων Νήσων και αποτελεί το έβδομο μεγαλύτερο του συμπλέγματος. Η Δήμητρα έκανε γνωστό ότι βρίσκεται εκεί ανεβάζοντας μια καλλιτεχνική φωτογραφία της θαλαμηγού Drad το ηλιοβασίλεμα, την οποία φωτογράφισε από το tender του σκάφους.

    δημητρα μερμηγκα
    Το ζευγάρι παρακολούθησε το ρεσιτάλ πιάνου του γνωστού Ιταλού πιανίστα, Ezio Bosso, στο Αρχαίο Θέατρο της Ταορμίνα

    Η επόμενη στάση τους ήταν το Αρχαίο Θέατρο στην πόλη της Ταορμίνα, όπου το ζευγάρι παρακολούθησε το ρεσιτάλ πιάνου του βραβευμένου Ιταλού πιανίστα και συνθέτη, Ezio Bosso. Η Δήμητρα μαγεύτηκε κυριολεκτικά από τη μουσική του Bosso και το έδειξε σχολιάζοντας κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε από την παράσταση “Μαγεία στο πιάνο από τον Ezio Bosso”, συγκεντρώνοντας πολλά likes.

    δημητρα μερμηγκα
    Φωτογραφία από τον κόλπο του Ναβαρίνου καθώς το Drad οργώνει τις ελληνικές θάλασσες

    Το Drad έπιασε Ελλάδα

    Μετά από τη μαγευτική παράσταση του Ezio Bosso στο Αρχαίο Θέατρο της Ταορμίνα, ο κ. Κούστας και η αγαπημένη του Δήμητρα επιβιβάστηκαν στο υπερπολυτελές Drad και αυτή τη φορά είπαν να αλλάξουν κατεύθυνση και αντί να συνεχίζουν την περιήγηση στη Νότια Ιταλία, να φουλάρουν τις μηχανές της θαλαμηγού και να χαράξουν πορεία για αλλού.

    δημητρα μερμηγκα
    Περίπατος στην παλιά πόλη της Κέρκυρας για τον κ. Γιάννη Κούστα και τη Δήμητρα Μέρμηγκα

    Έτσι, το Drad πριν από μια εβδομάδα έδεσε σε ελληνικό λιμάνι. Και όχι οπουδήποτε, αλλά στο πανέμορφο και γοητευτικό νησί του Ιονίου Πελάγους, την Κέρκυρα. Φτάνοντας στο νησί το σούρουπο, ο κ. Κούστας και η Δήμητρα, κρατώντας το χέρι ο ένας του άλλου, επέλεξαν να κάνουν έναν περίπατο στην ιστορική παλιά πόλη της Κέρκυρας – η οποία αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – και να θαυμάσουν την ενετική αρχιτεκτονική της πλημμυρισμένοι από τη γοητεία που ασκεί στους επισκέπτες της αυτό το μοναδικό νησί με την πλούσια ιστορία.

    δημητρα μερμηγκα
    Η όμορφη Δήμητρα ποζάρει στους Παξούς

    Ο επόμενος σταθμός της κρουαζιέρας του ζευγαριού ήταν οι μοναδικοί Παξοί, ένα νησί που ξεχειλίζει από φυσικό κάλος και ομορφιά. Οι Παξοί αιχμαλώτισαν την καρδιά της νεαρής συντρόφου του εφοπλιστή και θέλησε να ποζάρει στο φακό την ώρα που έκανε τη βόλτα της σε ένα γραφικό εκκλησάκι του νησιού. Συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τη λεζάντα “Κάνοντας περίπατο στο πιο χαριτωμένο νησί του Ιονίου”, αποδεικνύοντας το πόσο πολύ αγαπάει αυτή την ξεχωριστή γωνιά της Ελλάδας, που προσελκύει κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες.

    Με την πολυτελή θαλαμηγό έκαναν ένα πέρασμα και από τους Αντίπαξους, με τη Δήμητρα να ανεβάζει στο προφίλ της μια φωτογραφία με βράχους που έχουν αφεθεί στη δύναμη της φύσης και των κυμάτων έχοντας αποκτήσει το μοναδικό αυτό σχήμα που τράβηξε την προσοχή της, σχολιάζοντας από κάτω “Σχέδιο της φύσης”. Φεύγοντας από τους Αντίπαξους η θαλαμηγός έδεσε στην Κεφαλλονιά, άλλο ένα υπέροχο νησί του Ιονίου που υποδέχεται κάθε καλοκαίρι μεγάλο αριθμό τουριστών. Η καλλίγραμμη μέλλουσα κ. Κούστα πόζαρε στο Φισκάρδο με τον αέρα να ανεμίζει το φόρεμά της χαρίζοντας στη φωτογραφία μια ιδιαίτερη χάρη.

    δημητρα μερμηγκα
    “Σχέδιο της φύσης” οι βράχοι στους Αντίπαξους που τράβηξαν την προσοχή της Δήμητρας
    δημητρα μερμηγκα
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα στην Κεφαλλονιά

    Η βόλτα του ζευγαριού στην Κεφαλλονιά ήταν ιδιαίτερα σύντομη και αναχώρησαν για τη γειτονική Ιθάκη, όπου η Δήμητρα αιχμαλώτισε με το κινητό της τα απογευματινά χρώματα στο γραφικό και παραθαλάσσιο χωριό Κιόνι. Εκεί στο λιμανάκι βρίσκονταν αραγμένα στη σειρά αρκετά ιστιοφόρα που συμπλήρωσαν το φωτογραφικό καρέ, που συνοδεύτηκε από το σχόλιο “Απογευματινή γαλήνη”.

    Η Πύλος και τα Κύθηρα διαδέχθηκαν την Ιθάκη καθώς το Drad κατευθυνόταν στον επόμενο προορισμό της κρουαζιέρας, που δεν είναι άλλος από την Κρήτη και τα μοναδικά Χανιά. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε κρητικό έδαφος και απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία και την κρητική κουζίνα, που είναι γνωστή παγκοσμίως για τα μοναδικά οφέλη της στην υγεία.

    Η Δήμητρα, αφού ανέβασε μια γραφική φωτογραφία το απόγευμα που έδεσε το σκάφος στα Χανιά, πόζαρε αγκαλιά με τον σύντροφό της με φόντο το διάσημο Φάρο των Χανίων, σχολιάζοντας από κάτω “Από τα Χανιά με αγάπη” και μια καρδούλα, πλημμυρίζοντας το Instagram με άφθονο ρομαντισμό. Όπως ήταν λογικό, η φωτογραφία αυτή συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και όμορφα σχόλια, καθώς εξαιρετικά σπάνια το ζευγάρι θα ποζάρει μαζί και θα αναρτήσει κοινή φωτογραφία στο διαδίκτυο.

    γιαννης κουστας δημητρα μερμηγκα
    Από τα Χανιά με αγάπη: Ο κ. Γιάννης Κούστας αγκαλιά με την αγαπημένη του με φόντο τον Φάρο των Χανίων

    Είναι βέβαιο ότι ο κ. Κούστας και η 24χρονη αγαπημένη του θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε ταξιδιωτικό mood, τουλάχιστον μέχρι και την ημερομηνία των αρραβώνων τους στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016 στο μαγευτικό Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μέχρι τότε, η Δήμητρα θα ανεβάζει φωτογραφίες και θα απολαμβάνει τις διακοπές της με την καλύτερη συντροφιά, τον εφοπλιστή μέλλοντα σύζυγό της.

    δημητρα μερμηγκα
    Το γραφικό χωριό Κιόνι της Ιθάκης στο φακό της Δήμητρας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/giannis-koustas-diakopes-ti-dimitra-se-epta-simia-tis-mesogiou-ligo-prin-ton-arravona-25-foto/64944

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/epistrofi-ke-apotheosi-tou-spirou-giannioti-sto-olimpiako-chorio/67802



    ΣΧΟΛΙΑ