• LIFE&STYLE

    Ανατροπή στο GNTM: Έκοψαν παίκτρια, το μετάνιωσαν και ο Μπράτης την έφερε πίσω (video)

    • NewsRoom


    Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Greece’s Next Top Model υπήρξαν πολλά higlights και πολλά περιστατικά που τράβηξαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

    Ένα από αυτά ήταν το περιστατικό που συνέβη με μια παίκτρια, την οποία οι κριτές απέρριψαν και στη συνέχεια το μετάνιωσαν.

    Οι κριτές και συγκεκριμένα ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για την εν λόγω παίκτρια εν ονόματι Έλενα, είπε ότι τους έκανε καλή εντύπωση, αλλά μέχρι εκεί.

    Όπως είπε ο ίδιος, ενώ ήταν πολύ καλή στις δοκιμασίες, δεν είναι ένα κορίτσι το οποίο θα θυμάται αργότερα. Τα λόγια του, ανακοινώνοντάς της ότι δεν περνάει στην επόμενη φάση, ήταν τα εξής:

    «Θα σου πω ποιο είναι το πρόβλημα με σένα, Έλενα. Τα κάνεις όλα σωστά, κάνεις αυτά που σου λένε, αλλά δεν ξεχωρίζεις. Θέλω ένα κορίτσι που να ξεχωρίζει. Που να με κάνει να το θυμάμαι για πάντα».

    Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Αγγελος Μπράτης εξέφρασε έναν προβληματισμό του στους υπόλοιπους κριτές. Η σκέψη του ήταν πως ίσως να έκαναν λάθος και να έπρεπε να περάσουν τελικά την Έλενα.

    «Παιδιά έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Η Έλενα που άνοιξε την επίδειξη… δεν έπρεπε να την κόψουμε», είπε στους υπόλοιπους κριτές.

    Αμέσως μετά, ο Αγγελος Μπράτης μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό βγήκαν έξω, όπου βρίσκονταν τα κορίτσια, και άρχισαν να ψάχνουν την Έλενα για να τη φέρουν πίσω και να την περάσουν.

    Η κοπέλα γύρισε, αν και της πήρε λίγη ώρα μέχρι να καταλάβει τι συμβαίνει, αφού οι κριτές δεν της ξεκαθάρισαν τι προηγήθηκε. Έπειτα, ο Άγγελος Μπράτης τη διαβεβαίωσε ότι τελικά μπαίνει στο σπίτι.

    «Έλενα άλλαξα γνώμη, η αλήθεια είναι πως είσαι ένα κορίτσι που θυμάμαι», ανέφερε ο κριτής, λέγοντας μάλιστα πως όσο την κοιτάζει γίνεται ακόμη πιο σίγουρος για την επιλογή του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια είναι η κυρία με το λεοπάρ του Next Top Model που αποθεώθηκε από το Twitter;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: Ξεκίνησαν οι ίντριγκες, τα ψέματα και τα υφάκια (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Greece’s Next Top Model: Αυτά είναι τα 20 κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι! (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ