• LIFE&STYLE

    Ποια είναι η κυρία με το λεοπάρ του Next Top Model που αποθεώθηκε από το Twitter;

    ζουλιας-λεοπαρ-ζενεβιεβ

    Βασίλης Ζούλιας και Genevieve Majari


    Την παράσταση στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model με τις σκληρές παρατηρήσεις και τα καυστικά της σχόλια στα κορίτσια, έκλεψε η «κυρία με το λεοπάρ» -όπως την αποκαλούν στο Twitter. Μάλιστα, αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter και έκανε όλους να αναρωτιούνται ποια είναι.

    Πρόκειται για την art director του ριάλιτι μόδας, Genevieve Majari, η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του Βασίλη Ζούλια κατά τη διάρκεια του Bootcamp και βοήθησε στην αναζήτηση ρούχων για το fitting των μοντέλων στο ατελιέ του σχεδιαστή.

    Η Genevieve Majari έχει σπουδάσει Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα δούλεψε ως Junior Fashion Editor με τον Fashion Editor Νικόλα Γεωργίου, αφήνοντας το προσωπικό της στίγμα στους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

    Ταυτόχρονα εργαζόταν ως μοντέλο με σπουδαίους σχεδιαστές όπως: Γιώργος Ελευθεριάδης, Λουκία, Filep Motwary and Orsalia Parthenis, ενώ έχει περπατήσει σε πολλά catwalk.

    View this post on Instagram

    So early in the morning #lovemyjob ??

    A post shared by genevieve majari (@genevievevv) on

    Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν της έφτανε και αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και ταξιδέψει στο άγνωστο. Για τρία χρόνια ταξίδεψε σε ολόκληρη την κεντρική και νότια Αμερική, αναζητώντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα. Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας, με την δουλειά της να αναγνωρίζεται και να έχει δημοσιευτεί σε μεγάλους ελληνικούς, καθώς και διεθνείς τίτλους περιοδικών.

    Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά, ωστόσο στο ευρύτερο κοινό έγινε πλέον γνωστή από το Greeece’s Next Top Model.

    View this post on Instagram

    On set @gntmgr #artdirector #lovemyjob

    A post shared by genevieve majari (@genevievevv) on

    View this post on Instagram

    sunglasses for a typical office meeting ?

    A post shared by genevieve majari (@genevievevv) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Greece’s Next Top Model: Αυτά είναι τα κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: Ξεκίνησαν οι ίντριγκες, τα ψέματα και τα υφάκια (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Greece’s Next Top Model: Μεγάλος ανταγωνισμός στην πρώτη μέρα του Bootcamp (video)



    ΣΧΟΛΙΑ