• City Stories

    12 λευκά και κίτρινα items για σπίτι ανοιξιάτικο


    Ο συννεφιασμένος καιρός και πολλές φορές η ίδια μας η διάθεση δεν επιτρέπει στην άνοιξη να μπει με ανοιξιάτικα χαμόγελα στη ζωή μας. Γιατί να το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας; Σήμερα κιόλας πάρε την απόφαση να αλλάξεις ό τι σε στεναχωρεί και να βάλεις λίγο φως παραπάνω στη ζωή και στο σπίτι σου.

    Ο συνδυασμός του λευκού με το κίτρινο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Θα φέρει φρεσκάδα στο χώρο και θα σε κάνει να νιώσεις ανανεωμένη, να αναπνεύσεις, να αισθανθείς ότι κάτι αλλάζει. Αν δεν μπορείς να κάνεις αγορές αυτή τη στιγμή, στρώσε ένα λευκό τραπεζομάντηλο στο τραπέζι και μην βάλεις πάνω του τίποτα άλλο παρά ένα λευκό πιάτο γεμάτο μυρωδάτα κατακίτρινα λεμόνια!

    Αν πάλι μπορείς να διαθέσεις (πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία) μερικά χρήματα, κάνε μικρές αλλαγές πινελιές εδώ κι εκεί και θα δεις πόσο διαφορετικά, ανοιξιάτικα και όμορφα θα νιώσεις.

    Βάλε την άνοιξη στο σπίτι σου:

    Άλλαξε έναν τοίχο του σπιτιού σου και αυτό αρκεί! Θα αλλάξει όλο το δωμάτιο, θα ανανεωθεί με έναν τόνο φρεσκάδας και χαλαρότητας.

    Για μια διακριτική pop πινελιά στον χώρο! Θα είναι υπέροχο και στην κρεβατοκάμαρα για να ζεσταίνει με το φως του την ατμόσφαιρα.

    Θα σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που θα στρώνεις τραπέζι για να φας με τους φίλους σου ή και μόνη μετά τη δουλειά!

    Εκκεντρικό, ρομαντικό, εντυπωσιακό, όπως κι αν το πεις θα ομορφύνει τον χώρο σου.

    Ταιριάζει σε κάθε σπίτι αλλά και στην γωνιά που έχεις διακοσμήσει για να γράφεις, να διαβάζεις ή να δουλεύεις όταν χρειάζεται… Με νότες από περγαμόντο, έλαιο πορτοκαλιού και μανταρίνι θα σου φτιάχνει τη διάθεση.

    Για να καλλιεργείς τα δικά σου βότανα και μυρωδικά με στιλ!

    Δύο καρέκλες και ένα τραπεζάκι θα μεταμορφώσει το σημείο δίπλα στο παράθυρο στο πιο αγαπημένο χώρο του σπιτιού, για τον πρωινό καφέ στο ζεστό ανοιξιάτικο ήλιο ή τα επιτραπέζια με την παρέα τα βράδια της Παρασκευής.

    Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε πού και πόσο μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα στο www.coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί πρέπει να εντάξουμε τα φλοράλ στη διακόσμηση του σπιτιού μας; – 5 x 3 ιδέες!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε η άνοιξη! Μήπως ήρθε και η εποχή για την αναδιοργάνωση της ντουλάπας μας;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οργανώστε το σπίτι σας για την άνοιξη!



    ΣΧΟΛΙΑ