• LIFE&STYLE

    Ήρθε η άνοιξη! Μήπως ήρθε και η εποχή για την αναδιοργάνωση της ντουλάπας μας;

    • NewsRoom


    Ήρθε και επισήμως η άνοιξη και χαρήκαμε, βγήκαμε έξω, ήπιαμε καφέ στη λιακάδα και ζεσταθήκαμε τόσο που εκνευριστήκαμε.

    Ναι εκνευρίστηκα, με τον εαυτό μου, που δεν είχε τακτοποιήσει τη ντουλάπα ώστε τα μάλλινα να έχουν πάει στο «δυσπρόσιτο» πάνω ράφι για να μπορώ με ευκολία να πάρω το φούτερ που τόσο αγαπώ αλλά δεν βλέπω που το έχω!

    Το έχετε πάθει και εσείς σωστά; Για την ακρίβεια, λάθος χρόνος, το παθαίνετε και εσείς πάντα ε; κάθε αλλαγή σεζόν η ίδια, επαναλαμβανόμενη ιστορία, η ντουλάπα ασφυκτικά γεμάτη, όλα ανακατεμένα και ποτέ δεν βρίσκετε τίποτα την ώρα και τη στιγμή που το θέλετε.

    Το ξέρω! Σας καταλαβαίνω γιατί το παθαίνω συνέχεια!

    Έχω μία πρόταση, ας δούμε αυτές τις πρώτες, υπέροχες, μαγευτικές λιακάδες ως μία αφορμή για εκκαθάριση και αναδιοργάνωση ντουλάπας, είναι μία ευκαιρία για να μπει μία τάξη στο χάος της καθημερινότητας μας.

    Μη τρομάζετε, το χάος στην περίπτωση της ντουλάπας είναι εποικοδομητικό!

    Βγάλτε ΟΛΑ τα ρούχα σας έξω, ναι ΟΛΑ!

    Αν έχετε μεγάλο κρεβάτι πετάξτε τα επάνω, αν όχι και το πάτωμα κάνει δουλειά. Είναι θεότρελη σκέφτεστε, τα ωραία, ακριβοπληρωμένα και με κόπο σιδερωμένα ρούχα στο πάτωμα;

    Ναι, «στο πάτωμα τα ρούχα σου παντού» που τραγουδάει και η Δήμητρα Γαλάνη. Τα βγάλατε όλα; Ωραία! Βάλτε μουσική, φτιάξτε και ένα καφέ και ξεκινάμε.

    Αρχίστε να χωρίζετε τα ρούχα σας, διαχωρίστε τα σε 4 κατηγορίες:

    1. Αυτά που σίγουρα θα φορέσεις

    Είναι τα ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα και αυτή τη σεζόν και με μικρές αλλαγές/προσθήκες/διαφοροποιήσεις/μεταποιήσεις θα σας κάνουν να δείχνετε σαν μόλις να βγήκατε από τη Vogue, το μυστικό είναι εδώ, στο σαν να βγήκατε από τη Vogue, τη φετινή όμως, όχι τη προπέρσινη!

    Ναι, αν έχεις τέτοια κομμάτια είναι διαχρονικά, είναι στη μόδα και φυσικά κρατάς στη ντουλάπα σου.

    2. Αυτά που αξίζεις να φυλάξεις

    Ναι υπάρχουν κάποια κομμάτια που αξίζει να φυλάξεις, στην αποθήκη, σε ένα ωραίο κουτί ώστε να μη σου πιάνουν «ζωτικό» χώρο στην καθημερινότητά σου που τη «μοιράζεσαι» με τη ντουλάπα σου. Προσοχή όμως, να είσαι ειλικρινής, να μη «κλέβεις», αξίζουν να κρατηθούν λέμε, δηλαδή το vintage δερμάτινο που αγόρασες στο Παρίσι, όχι το tshirt από το Zara που το πήρες στην απόχρωση της πράσινης σαύρας γιατί το βρήκες σε τιμή ευκαιρίας αλλά ακόμη δεν βρήκες την «ευκαιρία» να βγάλεις το καρτελάκι, πολύ απλά γιατί δεν μπορείς με ΤΙΠΟΤΑ να το συνδυάσεις.

    Κουτί-αποθήκευσης

    Κοινώς κράτησε τις δαντέλες της γιαγιάς σου, τους γούνινους γιακάδες της μαμάς σου, ένα μεταξωτό φουλάρι, αλλά αποχωρίσου ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άβολα και που αγοράστηκαν τη λάθος στιγμή και για το λάθος λόγο.οργάνωση,

    Αν κάτι δεν σε αντιπροσωπεύει ανακύκλωσέ το, μπορεί αν γίνει ο θησαυρός κάποιας άλλης.

    Διαβάστε τη συνέχεια, αλλά και πληροφορίες για τα αντικείμενα των εικόνων, στο www.coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο σοβαρός λόγος που πρέπει να βγάζουμε φωτογραφία την κουζίνα μας πριν φύγουμε διακοπές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργανώστε το σπίτι σας για την άνοιξη!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί πρέπει να εντάξουμε τα φλοράλ στη διακόσμηση του σπιτιού μας; – 5 x 3 ιδέες



    ΣΧΟΛΙΑ