• City Stories

    Γιατί πρέπει να εντάξουμε τα φλοράλ στη διακόσμηση του σπιτιού μας; – 5 x 3 ιδέες!


    Τα λουλούδια κάνουν μια τολμηρή δήλωση και είναι ένας τρόπος για να διαφοροποιηθούμε από τις συνηθισμένες και κοινότυπες ιδέες διακόσμησης που κυριαρχούν στα περισσότερα σπίτια. Το φλοράλ μπορεί να κάνει τη διαφορά, να αποτελέσει άποψη και συνάμα πρόταση για κάτι αλλιώτικο και φρέσκο. Οι διακοσμητές το προτείνουν ανεπιφύλακτα για τη διακόσμηση του σπιτιού μας, πόσο μάλλον κατά την περίοδο της άνοιξης που ενδείκνυται για λουλουδένια διακοσμητικά στοιχεία. Δείτε έξι λόγους για τους οποίους ΄πρέπει να εντάξετε το φλοράλ στο σπίτι σας.

    1. Το φλοράλ γεννά όμορφα συναισθήματα

    Ένας από τους κύριους λόγους είναι πως τα λουλούδια μπορούν να γεννήσουν και να συλλάβουν συναισθήματα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Μπορούν να επηρεάσουν θετικά τον συναισθηματικό και ψυχικό μας κόσμο.

    Μια πρόταση είναι τα φλοράλ με τα ανοιχτά ροζ τριαντάφυλλα μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε φανταστικά και ρομαντικά. Αυτό μπορεί να γίνει είτε σε ταπετσαρίες για τον τοίχο είτε σε πίνακες, οι οποίοι απεικονίζουν λουλούδια.

    φλοράλ τριαντάφυλλα φλοράλ τριαντάφυλλα φλοράλ τριαντάφυλλα

    2. Το φλοράλ δίνει στυλ και χαρακτήρα

    Το φλοράλ είναι ιδιαίτερο και κατευθείαν κάνει τον επισκέπτη του σπιτιού μας να καταλάβει πως έχουμε στυλ και προσωπικότητα. Παραπέμπει σε μια μοναδικότητα και απομακρύνεται από προβλέψιμες αντιγραφές.

    Μια δεύτερη πρόταση είναι τα φλοράλ που διαθέτουν τροπικά χρώματα, καθώς προσφέρουν μια δυναμική ώθηση και δείχνουν τόλμη. Αυτό μπορεί να γίνει είτε σε μεγάλες επιφάνειες, είτε σε μικρότερες, όπως για παράδειγμα στο πάπλωμα του κρεβατιού σας.

    τροπικό φλοράλ τροπικό φλοράλ τροπικό φλοράλ

    3. Το φλοράλ χαρίζει μια αίσθηση ανανέωσης και αναζοωγόνησης

    Είναι κατάλληλο διακοσμητικό στοιχείο για εσάς που αισθάνεστε πως χρειάζεστε μια αλλαγή και που έχετε ανάγκη από νέα πράγματα, τα οποία θα ανανεώσουν τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας, δίνοντάς σας μια νέα οπτική.

    Μια τρίτη ιδέα είναι τα φλοράλ που διαθέτουν μικρά λουλουδάκια και όχι μεγάλα άνθη. Τα συγκεκριμένα φλοράλ προσφέρουν την αναζωογόνηση που χρειαζόμαστε και παράλληλα έχουν μια μινιμάλ αισθητική. Μπορείτε να το κάνετε σε μεγάλες επιφάνειες ή σε μικρά αντικείμενα, όπως τα μαξιλάρια.

    φλοράλ φλοράλ φλοράλ

    4. Το φλοράλ μας ξεκουράζει και μας χαλαρώνει

    Είναι διαφορετικό να επιστρέφουμε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και να αντικρίζουμε ένα άτονο περιβάλλον, από το να βλέπουμε κάτι χαρούμενο και γοητευτικό. Μας χαλαρώνει και μας ηρεμεί, κάνοντας το μυαλό μας να αφεθεί.

    Στην περίπτωση αυτή, βέβαια, προτείνουμε φλοράλ που να έχουν παστέλ και απαλά χρώματα, παρά έντονες αποχρώσεις. Eπίσης, σίγουρα πρέπει να προτιμηθούν τα απλά μοτίβα.

    παστέλ φλοράλ

    παστέλ φλοράλ

    παστέλ φλοράλ5. Το φλοράλ έχει πλάκα!

    Ναι, είναι ζωντανό, χαρούμενο, διασκεδαστικό και κεφάτο! Πολύ απλά, έχει πλάκα. το ομορφότερο πράγμα είναι πως υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια, μοτίβα και χρώματα, που μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε όποια θέλετε, ώστε να πρόκειται για μια διακόσμηση που να ανταποκρίνεται στη δική σας προσωπικότητα.

    Εδώ σας προτείνουμε απλώς και μόνο να αφήσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι νέοι κανόνες του interior design σύμφωνα με τους super πλούσιους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασχαλινή διακόσμηση για κάθε γωνιά του σπιτιού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διακόσμηση: Κάντε το σπίτι σας πιο ζεστό και ανοιξιάτικο με αυτά τα 6 τροπικά χρώματα



    ΣΧΟΛΙΑ