• ΑΓΟΡΕΣ

    Wall Street: Νέα πτώση για τους κύριους δείκτες – Στο -7,6% η μετοχή της Tesla

    Wall Street


    Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Wall Street συνέχισε να κινείται «στο κόκκινο» με τις τεχνολογικές μετοχές να πληγώνουν για μια ακόμα συνεδρίαση τον Nasdaq, την ώρα που ο Dow Jones δεν μπορούσε να κρατήσει τελικά τα κέρδη που σημείωνε σε μεγάλο μέρος της συνεδρίασης.

    Η νέα πτώση ήρθε παρά τα θετικά νέα από την συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και η δέσμευση της Βόρειας Κορέας για «αποπυρηνικοποίηση».

    Στο επίκεντρο των πιέσεων βρέθηκε η μετοχή της Amazon (-4,38%) η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα θα βρεθεί πολύ σύντομα στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και η Tesla, η οποία κλήθηκε από το Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ ύστερα από τροχαίο δυστύχημα και πυρκαγιά σε όχημα Model X στην Καλιφόρνια, την περασμένη εβδομάδα, αυξάνοντας την ανησυχία για το μέλλον της εταιρείας. H  μετοχή της έκλεισε στο -7,67%

    Αντίθετα σε θετικό έδαφος έκλεισε η μετοχή της Facebook, η οποία έκλεισε στο +0,53%

    Ο Dow Jones έκλεισε τελικά στις 23.848,42 μονάδες, με απώλειες 0,04%. Ο  S&P 500 υποχώρησε στις 2,605 μονάδες (-0,29%) ενώ ο  Nasdaq στις 6.949,23 μονάδες με απώλειες 0,85%.



    ΣΧΟΛΙΑ