• What's happening

    Μια ακόμα τρομακτική ανακάλυψη! Δείτε πραγματικά πόσο χοντρός είστε

    • Αθηνά Λαρδή


    Γυρίσατε από τις διακοπές και αισθάνεστε λίγο πιο χοντρός/η; Ένα νέο βραχιολάκι fitness έρχεται να σας προσγειώσει στην σκληρή πραγματικότητα, αποκαλύπτοντας το λίπος του σώματός σας. Η εταιρεία TomTom, μόλις λάνσαρε μια νέα συσκευή, που όχι μόνο παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας, αλλά και ολόκληρο το σώμα σας.

    Μέχρι πρότινος, γνωρίζαμε ότι υπήρχαν αξεσουάρ που μετρούσαν τα βήματα ή τους χτύπους της καρδιάς μας, όταν αθλούμασταν. Το TomTom, όμως, μπορεί να μετρά το λίπος καθώς και το ποσοστό των μυών του σώματός μας. Ταυτόχρονα, καταγράφει και τις θερμίδες που καίμε μέσα στη μέρα. Μέχρι τώρα, η “δουλειά” αυτή γινόταν από εξειδικευμένες ή πολύ ακριβές τεχνολογίες. Τώρα, όμως, το TomTom μας λύνει τα χέρια.

    TomTom 1

    Το TomTom είναι μια συσκευή αφής, που είναι σχεδιασμένη, ώστε να φοριέται όλη τη μέρα και περιλαμβάνει τις καλύτερες λειτουργίες που θα μπορούσε κανείς να περιμένει από μια συσκευή fitness.  Μετράει τα βήματα, τον ύπνο, τους ρυθμούς της καρδιάς, τις θερμίδες που “καίγονται”. Είναι ιδανικό για οποιοδήποτε είδος άσκησης και θα σας αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένους. Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, αλλά και όσοι το δοκίμασαν, προτού κυκλοφορήσει. Η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε πως το TomTom θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα στις 8 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του θα ανέρχεται στα 115 ευρώ. Φυσικά, το TomTom είναι η καλύτερη επιλογή και για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν το smartphone τους. Αν αισθάνεστε χοντρός, προμηθευτείτε ένα TomTom.

    TomTom 2

    Η εταιρεία που λάνσαρε αυτή την πολύ έξυπνη συσκευή, κυκλοφόρησε πρόσφατα και GPS ρολόι. Το Spark 3 έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τη θέση σας, με τη χρήση GPS συστήματος, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Διαθέτει, επίσης, 3GB ενσωματωμένη μνήμη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/antistrofi-metrisi-gia-tin-anakinosi-ton-tessaron-kanalarchon-telioni-mesimeri-thriler-gia-tis-adies/70780

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/ti-tha-kanoun-kanalarches-pou-den-piran-adia/70737



    ΣΧΟΛΙΑ