• LIFE&STYLE

    Αυτό είναι το ομορφότερο κορίτσι της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας

    • NewsRoom


     

    Οι Βρετανοί αγαπούν να ασχολούνται με την Βασιλική οικογένεια. Εκτός από την πριγκίπισσα Kate σειρά έχει και η 20χρονη Amelia Windsor, ανιψιά της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έγινε εξώφυλλο στο βρετανικό περιοδικό Tayler με έναν ακόμη τίτλο στα χέρια της αυτού του ομορφότερου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

     

     

    Η ,μόλις 20 χρονών, όμορφη Αμέλια είναι το πρώτο νεαρό βασιλικό πρόσωπο που κατακτά έναν ακόμη τίτλο και φωτογραφίζεται για το περιοδικό Tayler. Η Amelia είναι η εγγονή του ξαδέρφου της Βασίλιας Ελισάβετ, ο οποίος είναι Δούκας της κομητείας του Κέντ, ακόμη είναι 36η στη σειρά για τον θρόνο και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Ενδιβούργου της Σκωτίας.


    Η Amelia φόρεσε ένα ιδιαίτερο χρυσόμαυρο φλοράρ με τα μαλλιά της ανέμελα, στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την φυσική ομορφιά της.

    2013 Debutantes Ball : Outside Arrivals At Automobile Club De France In Paris

     

    Το 2013 όταν η μικρή πριγκίπισσα έκλεινε μόλις τα 17, εμφανίστηκε στο Debuntates Βall, στο Παρίσι, αν και δεν άφησε τα φώτα της δημοσιότητας να την πλησιάσουν, καθώς όπως δείχνει η προσωπική της ζωή και επιλογές είναι ένα κομμάτι που θέλει να το αφήσει μυστικό.

    Τέλος η ίδια φαίνεται να λατρεύει την μόδα, ακολουθώντας πάντα πιστά το καλαίσθητο γούστο της μαζί με τις επιτάσεις της μόδας που ταιριάζουν στην ίδια.

     

    Dockers Sponsor Flannels For Heroes

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ