• Uncategorized

    Αριστοτέλης Παντελιάδης -Delphi Forum: Το μόνο σίγουρο σχέδιο είναι να είμαστε έτοιμοι να αναπροσαρμόζουμε τα σχέδιά μας

    Αριστοτέλης Παντελιάδης, CEO METRO


    “Το μόνο σίγουρο σχέδιο είναι να είμαστε έτοιμοι να αναπροσαρμόζουμε τα σχέδιά μας” είπε μιλώντας στο Delphi Forum ο Αριστοτέλης Παντελιάδης Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου σουπερμάρκετ METRO, εξηγώντας ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα της πανδημίας, η ανάγκη να προσαρμόζονται οι επιχειρήσεις πολύ γρήγορα.

    Η φετινή χρονιά εκτιμά ότι θα είναι συνολικά ανοδική, αν και εξέφρασε αμφιβολίες αν θα κινηθεί ανοδικά το δεύτερο εξάμηνο, καθώς θα επηρεαστεί από τον τουρισμό. Όπως είπε δεν επηρεάζεται το επενδυτικό πλάνο του ομίλου METRO από την πανδημία, και συνεχίζεται τόσο στο δίκτυο καταστημάτων όσο και στις ηλεκτρονικές υποδομές ενώ κάποιες επενδύσεις αφορούν και τεχνολογία μέσα στο κατάστημα που αυξάνει την παραγωγικότητα.

    Μιλώντας για τους μήνες της πανδημίας, ο κ. Παντελιάδης σημείωσε ότι “ήμασταν στην πρώτη γραμμή, συμβάλαμε στη διατήρηση της ομαλότητας στη ζωή και τρέχαμε να καλύψουμε τη ζήτηση. Προσλάβαμε εκατοντάδες καινούργιους συνεργάτες κάτω από μεγάλη πίεση. Σαν χώρα και σαν λιανεμπόριο τα καταφέραμε καλά”.

    Αναφορικά με την εξέλιξη της ύφεσης, σημείωσε ότι εκτιμά ότι θα είναι σύντομης διάρκειας.



    ΣΧΟΛΙΑ