ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση στο Ηνωμένο Βασίλειο προσπαθεί να βρει αγοραστή από τη Μέση Ανατολή για την εξαγορά της βρετανικής θυγατρικής της αμερικανικής τράπεζας Silicon Valley Bank (SVB UK) προκειμένου να αποτρέψει τη διάχυση των συνεπειών από την κατάρρευση της SVB στον τεχνολογικό τομέα, όπως ανέφερε σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας “The Financial Times”.
H SVB UK έχει οικονομικό ύψος καταθέσεων 7 δισεκατομμυρίων λιρών (8,42 δισεκατομμυρίων δολαρίων) με την Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας (BoE) να τη θεωρεί ως τράπεζα που έχει πτωχεύσει, την Παρασκευή, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα που επικαλείται πηγές που έχουν ενημερωθεί για το ζήτημα αυτό.
Ο αγοραστής από τη Μέση Ανατολή έχει ηγετικό ρόλο στην κατάθεση προσφορών για την εξαγορά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Διαβάστε επίσης
Προθεσμία 24 ωρών στις μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες για τη διάσωση της Silicon Valley Bank UK
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.