• Τράπεζες

    Παγκρήτια Τράπεζα: Νέο κατάστημα στην Τρίπολη

    • NewsRoom
    Ο Αντώνης Βαρθολομαίος CEO Της Παγκρήτιας Τράπεζα

    Ο Αντώνης Βαρθολομαίος CEO Της Παγκρήτιας Τράπεζα


    Ενδυναμώνει το αποτύπωμά της στην Πελοπόννησο 

    Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Τρίπολη Αρκαδίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της Τράπεζας  για  ορθολογική επέκταση του Δικτύου καταστημάτων και τη διείσδυση σε νέες δυναμικές τοπικές αγορές. Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης παρέχει σύγχρονη και φιλική τραπεζική εξυπηρέτηση, ενισχύοντας την παρουσία της Τράπεζας στην Πελοπόννησο, μια περιφέρεια με σημαντικό οικονομικό ενδιαφέρον.

    Το νέο κατάστημα υποστηρίζεται από 6μελή ομάδα έμπειρων τραπεζικών στελεχών με βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και των αναγκών της και επικεφαλής τον κύριο Παναγιώτη Μπάκο.

     Παγκρήτια Τράπεζα
     Παγκρήτια Τράπεζα – Τρίπολη

    Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του νέου καταστήματος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας, κ. Αντώνης Βαρθολομαίος σημείωσε:

     «Η Παγκρήτια Τράπεζα μεγαλώνει και ενισχύει το αποτύπωμα της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το νέο κατάστημα μας στην Τρίπολη αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την στήριξη των οικονομικών αναγκών των τοπικών κοινωνιών. Με το δυναμικό στρατηγικό της σχεδιασμό και τη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού και των μετόχων της, η Παγκρήτια είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας χρονιάς και να αξιοποιήσει τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά της».

     Παγκρήτια Τράπεζα - Τρίπολη
    Παγκρήτια Τράπεζα – Τρίπολη

    Διαβάστε επίσης:

    Deal Optima bank-Νίκου Καραμούζη στη δευτερογενή αγορά δανείων

    Πανέτα (ΕΚΤ): Τα σχέδια ρευστότητας των τραπεζών πρέπει να είναι «ρεαλιστικά»

    J.P. Morgan: Βραχυπρόθεσμο «ταβάνι» για τις ελληνικές μετοχές, αλλά ισχυρή ζήτηση μεσοπρόθεσμα



    ΣΧΟΛΙΑ