ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δηλώσεις για την εσωτερική λειτουργία των τραπεζών προέβη η η επικεφαλής της τραπεζικής εποπτείας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Ντανιέλ Νουί. Οι τράπεζες της Ευρωζώνης πρέπει να βελτιώσουν την εσωτερική διακυβέρνησή τους και να αναμένουν περισσότερη εποπτεία, μεταξύ άλλων και για τις αμοιβές των στελεχών τους, είπε χαρακτηριστικά.
“Θα συνεχίσουμε να είμαστε αυστηροί και διεισδυτικοί. Και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια”, είπε η Νουί. “Θα εξετάσουμε, επίσης, στενά τα συστήματα αμοιβών, για να δούμε αν οδηγούν στην υγιή και συνετή διαχείριση των τραπεζών”, πρόσθεσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νουί: Αδύναμες ακόμη οι ελληνικές τράπεζες-Φόβοι για την κεφαλαιακή επάρκεια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα κόκκινα δάνεια στο επίκεντρο της συνάντησης Στουρνάρα-Νουί στην Τράπεζα της Ελλάδος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.