ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το story της 3E και ο οδοστρωτήρας ΑΚΤΟR, το beef Βακάκη – Citi, η ΑΜΚ του ΑΔΜΗΕ, ποιοι φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Παναγόπουλου, ο Κίκιζας στο My Story, ένα δικαστικό quiz και η κυρία, το εφοπλιστικό χαστούκι και τα Loro Piana
Η Optima asset management ΑΕΔΑΚ, θυγατρική της Optima bank, απευθυνόμενη σε επενδυτές με μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα και στόχο τη δημιουργία ετήσιου τακτικού εισοδήματος, λανσάρει το νέο αμοιβαίο κεφαλαίο “Optima income 2028 ομολογιακό”.
Το νέο Α/Κ προσφέρει ευρεία διασπορά επενδύσεων με στόχο την εξισορρόπηση των επενδυτικών κινδύνων και ελκυστικές ομολογιακές αποδόσεις.
Η περίοδος διάθεσης του νέου Α/Κ, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Optima bank, είναι από 22.1.2024 έως 9.2.2024 και όσοι επιλέξουν να επενδύσουν σε αυτό, θα επωφεληθούν των βασικών χαρακτηριστικών του, όπως:
προκαθορισμένη λήξη (Δεκέμβριος 2028), οπότε και ρευστοποιείται και τα χρήματα αποδίδονται στους επενδυτές
για τη χρήση 2024, το εκτιμώμενο μέρισμα προβλέπεται να είναι 3,10% σε ετησιοποιημένη βάση
δυνατότητα συμμετοχής με ελάχιστο κεφάλαιο μόλις 1.000 ευρώ
πρόσβαση σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ευρωπαϊκών εταιρικών και κρατικών ομολόγων, με υψηλές αποδόσεις.
Ο CEO της Optima asset management ΑΕΔΑΚ κ. Αριστοτέλης Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: “Ανταποκρινόμενοι στα δεδομένα της αγοράς και στις προσδοκίες των επενδυτών, εργαζόμαστε με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας εναλλακτικές επενδυτικές στρατηγικές. Η διάθεση στη αγορά του νέου αμοιβαίου κεφαλαίου “Optima income 2028 ομολογιακό”, με εκτιμώμενη διανομή ετήσιου μερίσματος 3,10% για το τρέχον έτος, δυνατότητα συμμετοχής με πολύ χαμηλό κεφάλαιο και πρόσβαση σε επιλεγμένους εταιρικούς και κρατικούς τίτλους για διασπορά κινδύνου, προσφέρει την ευελιξία που αναζητά ο σύγχρονος επενδυτής.”
Διαβάστε επίσης
Υπουργείο Υγείας: Σε λειτουργία το Ηλεκτρονικό Σύστημα Παρακολούθησης Διακίνησης Φαρμάκων
Εθνική Τράπεζα: Στις αγορές με senior preferred ομόλογο πενταετούς διάρκειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Αμετανόητος για το χυδαίο βίντεο με τους Ομπάμα – «Δεν έκανα λάθος»
- Chris Bonett: H ναυτιλία πρέπει να εκφράζεται ακόμη πιο δυναμικά
- Δημήτρης Πολιτόπουλος (Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης): Η «Βεργίνα» είναι έτοιμη για το επόμενο άλμα
- Η Μαρία της σιωπής, ο πλασιέ Τσίπρας, το δίδυμο των συνταξιούχων, οι μπαρουτιές του καναπέ και κάτι ψωροεκατομμύρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.