• Τράπεζες

    Η επίσημη ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς για τις αλλαγές στη διοικητική ομάδα της

    Τράπεζα Πειραιώς


    Αλλαγή στην Διοικητική της Ομάδα ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Συγκεκριμένα, η Τράπεζα ανακοίνωσε ότι η κα Φωτεινή Ιωάννου, Γενική Διευθύντρια του Τομέα Corporate & Investment Banking του Ομίλου, αποχωρεί από τον οργανισμό στο τέλος Απριλίου.

    Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, η κα Ιωάννου, από τον Αύγουστο του 2017 που προσελήφθη στην Τράπεζα, στήριξε με επιτυχία τη στρατηγική του Ομίλου όσον αφορά τη χρηματοδότηση μεγάλων επενδυτικών προγραμμάτων και έργων με έμφαση στον τομέα των υποδομών και της ενέργειας, εταιρειών με εξαγωγικό προσανατολισμό και νέων, καινοτόμων επιχειρήσεων σε όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας.

    Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ευχαριστεί θερμά την κα Ιωάννου για την σημαντική προσφορά της από την θέση ευθύνης την οποία κατείχε και της εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

    Η Τράπεζα Πειραιώς καλωσορίζει, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, στον Όμιλο την κα Ελένη Βρεττού, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα ως Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής, από την 1η Απριλίου 2019, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

    Η κα Βρεττού από το 2012 έως σήμερα κατείχε τη θέση της Ανώτερης Γενικής Διευθύντριας Εταιρικής και Επενδυτικής τραπεζικής για την Ελλάδα και Κύπρο στον τραπεζικό όμιλο της HSBC.

    Διετέλεσε περιφερειακή διευθύντρια της HSBC στον τομέα ανάπτυξης σχέσεων με πολυεθνικούς πελάτες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Μεσόγειο και Αφρική, με έδρα το Λονδίνο.

    Έχει επίσης εργαστεί στον τομέα του Risk, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε τράπεζες και πολυεθνικούς οργανισμούς στη Νέα Υόρκη.

    Είναι κάτοχος Bachelor of Science in Economics από το Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκαλυπτικό: Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής της Ελένης Βρεττού στην Τράπεζα Πειραιώς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί γκρινιάζουν στην Εθνική από την επιστροφή της Φωτεινής Ιωάννου – Θα την αντικαταστήσει πρόσωπο έκπληξη



    ΣΧΟΛΙΑ