• Τράπεζες

    Φωκίων Καραβίας, Παύλος Μυλωνάς, Χλόη Λασκαρίδη μοιράζουν χρήμα στους εργαζομένους τους

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Φωκίων Καραβίας, Παύλος Μυλωνάς, Χλόη Λασκαρίδη

    Φωκίων Καραβίας, Παύλος Μυλωνάς, Χλόη Λασκαρίδη


    Με τον πληθωρισμό και τα αυξημένα τιμολόγια να πιέζουν το διαθέσιμο εισόδημα των εργαζομένων η Eurobank, η Εθνική Τράπεζα και ο όμιλος ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ προχώρησαν στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση του προσωπικού τους, με ποσά από 200 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ.

    Eurobank

    Ο CEO της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, έκανε την αρχή και η τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε εφάπαξ οικονομική ενίσχυση του προσωπικού δίνοντας 300 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο. Τα χρήματα οι εργαζόμενοι θα τα εισπράξουν μέσω vouchers ή prepaid cards τις επόμενες μέρες. Όπως ενημερώθηκαν με e-mail, η τράπεζα αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την εφάπαξ οικονομική ενίσχυση του προσωπικού εκτιμώντας το γεγονός ότι οι διεθνείς οικονομικές συνθήκες έχουν οδηγήσει το τελευταίο διάστημα σε σημαντική αύξηση του κόστους ζωής.

    Να σημειωθεί από αυτήν την παροχή εξαιρούνται τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη του Οργανισμού.

    Εθνική Τράπεζα

    Στο ίδιο μήκος κύματος και η διοίκηση του Παύλου Μυλωνά, καθώς η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων της με ποσά που διαμορφώνονται -κλιμακωτά ανάλογα με τον μισθό- από 200 ευρώ έως 700 ευρώ καθαρά.

    Συγκεκριμένα οι  εργαζόμενοι με μικτό μισθό μέχρι 2.500 ευρώ θα λάβουν την 1η Σεπτεμβρίου 700 ευρώ, με μικτό μισθό από 2.500 έως 3.500 ευρώ η ενίσχυση είναι 400 ευρώ,  ενώ όσοι αμείβονται με περισσότερα από 3.500 ευρώ θα λάβουν ποσό 200 ευρώ.

    ΛΑΜΨΑ

    Χθες η Διοίκηση της ΛΑΜΨΑ ενημέρωσε τους εργαζόμενούς της στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία, King George και Athens Capital ότι θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ έκαστος.

    «Αυτά τα 1.000 ευρώ είναι ένα ευχαριστήριο από την εταιρεία  για όλους τους εργαζόμενους μας στα αθηναϊκά ξενοδοχεία μας, οι οποίοι μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, υπό δύσκολες συνθήκες , με πολύ υψηλές πληρότητες και αρκετές κενές θέσεις εργασίας», δήλωσε στο mononews.gr η επικεφαλής των ξενοδοχείων, κα Χλόη Λασκαρίδη, και σημείωσε χαρακτηριστικά:

    «Με τον τρόπο αυτό θέλαμε να τους δείξουμε ότι εκτιμούμε  τον κόπο τους  και το γεγονός ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζουν να προσφέρουν  τις ποιοτικές υπηρεσίες που περιμένουν οι πελάτες από τα ξενοδοχεία μας».

    Να σημειωθεί ότι την  αφορμή για την ενέργεια αυτή έδωσαν το πλήθος των θετικών σχολίων και ευχαριστήριων μηνυμάτων που λαμβάνουν οι διευθυντές των ξενοδοχείων σε καθημερινή βάση από τους επισκέπτες την ίδια στιγμή που η πληρότητα αγγίζει το 100%.

    Η Λάμψα αναγνωρίζει και επιβραβεύει το ήθος, την απόδοση και τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού του προσωπικού της, το οποίο αδιαμφισβήτητα αποτελεί το ισχυρότερο σημείο υπεροχής των τριών ξενοδοχείων της εταιρείας στον Αθηναϊκό τουριστικό τομέα επί σειρά ετών με ναυαρχίδα το ιστορικό Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, σημειώνει ο ξενοδοχειακός όμιλος. Το συνολικό κόστος της έκτακτης χρηματικής επιβράβευσης όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

    Διαβάστε επίσης

    Eurobank: Τριακόσια ευρώ έκτακτη εφάπαξ οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους

    Οικογένεια Λασκαρίδη: Μοιράζει 1 εκατ. ευρώ στους υπαλλήλους των ξενοδοχείων της ΛΑΜΨΑ

    Άρωμα γυναίκας στην Πειραιώς Leasing



    ΣΧΟΛΙΑ