• Τράπεζες

    Eurobank: Τι είπε ο Θοδωρής Καλαντώνης στους 500 εργαζόμενους που θα πάνε στη νέα FPS-doValue

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Θεόδωρος Καλαντώνης, εκτελεστικός Πρόεδρος της doValue Greece

    Θεόδωρος Καλαντώνης, εκτελεστικός Πρόεδρος της doValue Greece


    Τους 500 εργαζόμενους της ομάδας του κ. Θόδωρου Καλαντώνη, οι οποίοι θα μετακινηθούν στην νέα FPS-doValue ενημέρωσε η Διοίκηση της τράπεζας για τους όρους και τις προοπτικές της μετακίνησης τους.

    Η ενημέρωση που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Διοικητικών υπηρεσιών της Eurobank στη Νέα Ιωνία και συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης, και όσοι απασχολούνται στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων στις μονάδες της Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων.

    Όπως είναι γνωστό το «Union Eurobank» πέτυχε μία επωφελή συμφωνία για τη μετακίνηση των 500, εξασφαλίζοντας τους εκτός των άλλων και μίνιμουμ ποσό αποζημίωσης 25.000 ευρώ. Οι 10 μικτοί μισθοί ως αποζημίωση –ήτοι αφορολόγητοι- με ελάχιστο ποσό τις 25.000 ευρώ αποτελούν τη βάση, ενώ αρκετοί εργαζόμενοι με υψηλότερες αποδοχές και έτη υπηρεσίας θα λάβουν σημαντικά υψηλότερα ποσά αποζημίωσης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοίκηση της Eurobank θα αναφερθεί και στην επόμενη μέρα της αγοράς διαχείρισης «κόκκινων» δανείων, καθώς το ζητούμενο δεν είναι να φύγουν τα «κόκκινα» απλά από τον ισολογισμό της τράπεζας, αλλά να εξαλειφθούν από την πραγματική οικονομία.

    Επίσης, αναφορά θα γίνει και στα bonus που θα λαμβάνουν οι εργαζόμενοι –ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών- και τα οποία θα ισοδυναμούν σε 2 με 3 μισθούς…

    Η νέα FPS –doValue θα στεγαστεί πιθανότατα στο κτίριο του Ταύρου. Εκτελεστικός πρόεδρος θα είναι ο κ. Θοδωρής Καλαντώνης και CEO ο κ. Τάσος Πανούσης.



    ΣΧΟΛΙΑ