• Τράπεζες

    Εθνική Τράπεζα: Νέα εθελουσία με αποζημίωση ως €200.000

    Μυλωνάς ΕΤΕ Εθνική Τράπεζα

    Παύλος Μυλωνάς, CEO Εθνικής Τράπεζας


    Αποζημίωση και bonus που υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις φτάνει και τις 200.000 ευρώ, ίσως και λίγο υψηλότερα, προσφέρει το νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Εθνικής Τράπεζας, που στοχεύει σε τουλάχιστον 400 οικειοθελείς αποχωρήσεις εργαζομένων και ξεκινά από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου.

    Να σημειωθεί ότι οι οικονομικές απολαβές του νέου προγράμματος είναι καλύτερες από την προηγούμενη εθελούσια, της οποίας έκαναν χρήση περίπου 400 εργαζόμενοι.

    Η νέα εθελουσία απευθύνεται σε εργαζόμενους ηλικίας από 40 ετών και άνω και στοχεύει σε εργαζομένους του δικτύου καταστημάτων και συγκεκριμένων διευθύνσεων.

    Τα κίνητρα αποχώρησης είναι περισσότερο ελκυστικά για εργαζόμενους άνω των 50 και 55 ετών και το σύνολο των χρηματικών απολαβών φτάνει και τις 200 χιλιάδες ευρώ.

    Ειδικότερα το πρόγραμμα προσφέρει αποζημίωση 15 μεικτούς μηνιαίους μισθούς στους εργαζόμενους της ηλικιακής ομάδας 40 – 44 ετών και θα φτάνει έως τους 45 μεικτούς μηνιαίους μισθούς για τους άνω των 55.

    Να σημειωθεί για όσους απασχολούνται στο δίκτυο της επαρχίας και αποχωρήσουν προβλέπεται και έξτρα αποζημίωση ύψους από 15.000 ευρώ (για τους 40αρηδες) που φτάνει και τις 70.000 ευρώ για τους εργαζόμενους άνω των 55 ετών.

    Διαβάστε επίσης:

    Moody’s: Αναβάθμισε έξι ελληνικές τράπεζες



    ΣΧΟΛΙΑ