• Τράπεζες

    Εθνική Τράπεζα: Νέα επενδυτικά προϊόντα σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική

    H Χριστίνα Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας

    H Χριστίνα Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας


    Νέα επενδυτικά προϊόντα για όλα τα βαλάντια, που προσφέρουν μεγαλύτερες αποδόσεις –υπό προϋποθέσεις- σε σχέση με τις καταθέσεις προθεσμίας σχεδιάζει η Εθνική Τράπεζα. Και ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής ετοιμάζεται να διαθέτει μέσα από το δίκτυο της και τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα νέας γενιάς.

    Πρόκειται για ένα νέο επενδυτικό προϊόν, το οποίο θα ανήκει στην κατηγορία των επενδυτικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων και φυσικά εκτός από το δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής θα διατίθεται και μέσα από το δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας.

    Αυτά τα νέα τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής τα σχεδιάζει σε συνεργασία με τη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της ΕΤΕ, Χριστίνα Θεοφιλίδη.

    Παράλληλα, η ομάδα της κας Θεοφιλίδη σχεδιάζει και νέα επενδυτικά προϊόντα, τα οποία προσφέρουν υψηλή προστασία του αρχικού κεφαλαίου, με μερική εγγύηση τουλάχιστον 87,50% στη λήξη του προϊόντος και επιτρέπουν τη συμμετοχή και με μικρά ποσά, σε μία προσπάθεια να αντισταθμιστούν οι απώλειες των αποταμιευτών από τα εξαιρετικά χαμηλά επιτόκια των καταθέσεων προθεσμίας, με τους επενδυτές να μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της επένδυσής τους μέσω Digital Banking.

    Μάλιστα η κα Θεοφιλίδη κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο τελευταίο πρόγραμμα επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας, που αφορά την πληρωμή των λογαριασμών ενέργειας, μέσα από τα κανάλια της Εθνικής Τράπεζας και προσφέρει το 5% επιστροφή. «Το πρόγραμμα αυτό αφορά πολλούς πελάτες μας και είναι μία έκπτωση που δεν αμελητέα στους λογαριασμούς που μας έρχονται πλέον και είναι παραπάνω από την έκπτωση συνέπειας που δίνει η ΔΕΗ».

    Συγκεκριμένα για κάθε πληρωμή λογαριασμού ρεύματος ή φυσικού αερίου, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, ο καταναλωτής κερδίζει το 5% της αξίας τους σε go4more πόντους. Το πρόγραμμα ισχύει για πληρωμές από τα ψηφιακά κανάλια της Εθνικής Τράπεζας, όπως και πληρωμές με πάγιες εντολές, με μέγιστο συνολικό ποσό επιβράβευσης τα 75 ευρώ ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε λογαριασμούς αξίας 1.500 ευρώ.

    Να σημειωθεί επίσης ότι η Εθνική έχει αναλάβει το σύνολο της επιβάρυνσης –που θα ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ- για το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης καθώς αφορά το σύνολο των παρόχων ενέργειας.

    Διαβάστε επίσης:

    Άμεση ανάλυση: Μεικτά μηνύματα στο ΧΑ, με ΜΟΗ, ΤΕΝΕΡΓ σε ανοδική τάση, ΟΠΑΠ, ΕΤΕ, ΔΕΗ, ΠΛΑΘ στα όρια

    Γιατί ο Π. Μυλωνάς, ο Ε. Μυτιληναίος και ο Απ. Βακάκης θα μπορούσαν να αλλάξουν το κλίμα στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις ανακοινώσεις του MSCI

    Στον MSCI Greece Μυτιληναίος και Εθνική



    ΣΧΟΛΙΑ