• Τράπεζες

    Εθνική Τράπεζα: Κάτω του 5% τα δικαιώματα ψήφου της Capital Group

    • NewsRoom
    Μυλωνάς ΕΤΕ Εθνική Τράπεζα

    Παύλος Μυλωνάς, CEO Εθνικής Τράπεζας


    Κάτω από το ελάχιστο όριο του 5% διαμορφώνεται το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές που κατέχει έμμεσα η The Capital Group Companies, στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών (Χ.Α.).

    Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος A.E. (η «Τράπεζα») ΕΤΕ 0,28% 7,07 ανακοινώνει σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν. 3556/2007 τα ακόλουθα:

    Σύμφωνα με τη σχετική γνωστοποίηση που έλαβε η Τράπεζα από την εταιρεία The Capital Group Companies, Inc. στις 27.03.2023, το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου τα οποία αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές που κατέχει έμμεσα η The Capital Group Companies, Inc. κατήλθε στις 22.03.2023 του ελάχιστου ορίου του 5% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας.

    Τα δικαιώματα ψήφου αναλύονται ως εξής:

    Στον πίνακα που ακολουθεί παρατίθενται, σύμφωνα με το Άρθρο 14 παρ. 1 περ. β) του Ν. 3556/2007 στοιχεία για την αλυσίδα των ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων κατέχονται τα ανωτέρω δικαιώματα ψήφου».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ