ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το deal της RealCons, η περίεργη σύμβαση των ΕΑΣ στην E&Y, τα deals Ψάλτη και Βρεττού, το οκ στο νέο σπίτι Κούστα στις Σπέτσες, η σπάνια συνέντευξη του εφοπλιστή Πιστιόλη με τις 50 Ferrari, και στα 820 εκατ. ευρώ το χρέος του δημοσίου στον Μαντωνανάκη
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί του κλάδου αποδοχής καρτών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. από την «EFT SERVICES HOLDING B.V.»του ομίλου EuronetWorldwide.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: η Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ’ αριθ. 739/2021 απόφασή της, κατ’ άρθρο 8 παράγραφο 3 του ν. 3959/2011, την από 15.4.2021 γνωστοποίηση συγκέντρωσης, η οποία αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί του κλάδου αποδοχής καρτών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. από την εταιρία με την επωνυμία «EFT SERVICES HOLDING B.V.» του ομίλου EuronetWorldwide.
Με την ως άνω απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά την αγορά παροχής υπηρεσιών αποδοχής καρτών (Card ή Merchant Acquiring), την αγορά παροχής και διαχείρισης των τερματικών μηχανημάτων POS (POS Provision and Management), και την αγορά παροχής υπηρεσιών επεξεργασίας των, σχετικών με την αποδοχή τραπεζικών καρτών, δεδομένων (CardAcquiringProcessing), παρ’ ότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 ν. 3959/2011, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.
Διαβάστε επίσης:
Servicers: Προς αναζήτηση νέων project διαχείρισης απαιτήσεων
Τι θα κομίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων οι τράπεζες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις – Σήμερα η νέα συνάντηση με φορείς και κυβέρνηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιομηχανία χάρτινης συσκευασίας: Ο Γιώργος Φιλιππόγλου νέος αντιπρόεδρος ΔΣ στον HPPA
- Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Παρουσίαση και επιθεώρηση των εργασιών της πλωτής εξέδρας USSPS
- Ρουβίκωνας: Παραδέχθηκε τον «λάθος στόχο» μετά την επίθεση με βαριοπούλες σε εταιρεία στο Μενίδι
- Γεραπετρίτης: Τη Τρίτη στη Μαδρίτη ο υπουργός Εξωτερικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.