• Τράπεζες

    Attica Bank: Τη Δευτέρα το ΔΣ για την εκλογή του αντικαταστάτη του Ρουμελιώτη

    • NewsRoom
    Attica Bank

    Attica Bank


    Στις 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Αττικής, προκειμένου να εκλέξει το άτομο που θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη στη θέση του προέδρου.

    Όπως αναφέρει, αναλυτικά, η ανακοίνωση της τράπεζας: 

    «Εχθές, 13 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, παραιτήθηκε από Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank Α.Τ.Ε. ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

    Τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019, θα συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας για την εκλογή νέου Προέδρου και τη λήψη απόφασης για τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από αίτηση του βασικού μετόχου, ΕΦΚΑ».

    Στο έκτακτο ΔΣ το όνομα που θα προταθεί για να αναλάβει τα καθήκοντα προέδρου τουλάχιστον μέχρι την σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό του κ. Γιώργου Μιχελή, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

    Σε επικοινωνία που είχε το mononews.gr με τον κ. Γιώργο Μιχελή δήλωσε: «Αν μου γίνει πρόταση να αναλάβω πρόεδρος της Attica Bank, ναι θα δεχθώ».

    Πάντως το πρόσωπο που θα επιλεγεί σήμερα θα πρέπει να εγκριθεί από το nominations committee της Τράπεζας Αττικής και να πάρει και την έγκριση από τις εποπτικές αρχές όπως είναι η Τράπεζα της Ελλάδος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Μιχελής στο mononews.gr: Αν μου γίνει πρόταση να αναλάβω πρόεδρος της Attica Bank, θα δεχθώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Μιχελής, προσωρινός πρόεδρος στην Attica Bank;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης από την Attica Bank



    ΣΧΟΛΙΑ