ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε λίγη ώρα συνεδριάζει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank. Την σύγκληση του ΔΣ είχε ζητήσει από χθες και πριν από την παραίτηση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη ο ΕΦΚΑ, που είναι βασικός μέτοχος της τράπεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έκτακτο ΔΣ το όνομα που θα προταθεί για να αναλάβει τα καθήκοντα προέδρου τουλάχιστον μέχρι την σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της τράπεζας θα είναι αυτό του κ. Γιώργου Μιχελή, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Σε επικοινωνία που είχε το mononews.gr με τον κ. Γιώργο Μιχελή δήλωσε: Αν μου γίνει πρόταση να αναλάβω πρόεδρος της Attica Bank, ναι θα δεχθώ.
Πάντως το πρόσωπο που θα επιλεγεί σήμερα θα πρέπει να εγκριθεί από το nominations committee της Τράπεζας Αττικής και να πάρει και την έγκριση από τις εποπτικές αρχές όπως είναι η Τράπεζα της Ελλάδος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης από την Attica Bank
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Attica Bank: Όλο το παρασκήνιο για το θρίλερ Παναγιώτη Ρουμελιώτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διάσωση 35 μεταναστών από σκάφος της Frontex νότια της Γαύδου
- Ναύπακτος: Πυρκαγιά στην περιοχή Κρυονέρια
- Σνάμπελ (ΕΚΤ): «Βλέπει» νέες αυξήσεις επιτοκίων παρά την εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Τσουκαλάς και ΠΑΣΟΚ νοιάζονται μόνο για το ποια παζάρια μπορεί να τους εξασφαλίσουν κάποιο δήμαρχο παραπάνω
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.