ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε λίγη ώρα συνεδριάζει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank. Την σύγκληση του ΔΣ είχε ζητήσει από χθες και πριν από την παραίτηση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη ο ΕΦΚΑ, που είναι βασικός μέτοχος της τράπεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έκτακτο ΔΣ το όνομα που θα προταθεί για να αναλάβει τα καθήκοντα προέδρου τουλάχιστον μέχρι την σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της τράπεζας θα είναι αυτό του κ. Γιώργου Μιχελή, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Σε επικοινωνία που είχε το mononews.gr με τον κ. Γιώργο Μιχελή δήλωσε: Αν μου γίνει πρόταση να αναλάβω πρόεδρος της Attica Bank, ναι θα δεχθώ.
Πάντως το πρόσωπο που θα επιλεγεί σήμερα θα πρέπει να εγκριθεί από το nominations committee της Τράπεζας Αττικής και να πάρει και την έγκριση από τις εποπτικές αρχές όπως είναι η Τράπεζα της Ελλάδος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης από την Attica Bank
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Attica Bank: Όλο το παρασκήνιο για το θρίλερ Παναγιώτη Ρουμελιώτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
- Νεμπής (ΟΤΕ): Πώς ακολουθεί το παράδειγμα της Τ- Mobile στις ΗΠΑ
