• Τράπεζες

    Attica Bank: Συνεχίζουμε τις συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους ιδιώτες επενδυτές

    • NewsRoom
    Attica Bank: Το αντίο του Θεόδωρου Πανταλάκη και οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης

    Θεόδωρος Πανταλάκης, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Τράπεζας Αττικής


    Στην απόφαση να συνεχιστούν οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους ιδιώτες επενδυτές που έχουν υποβάλει δεσμευτικές προσφορές για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank, προχώρησε το ΔΣ της Τράπεζας.

    Όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η Attica Bank, οι δεσμευτικές προσφορές παρουισάστηκαν από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους «AXIA Ventures Group Ltd» και «EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.». Ωστόσο, στην ανακοίνωσή της δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

    Υπενθυμίζεται ωστόσο πως, όπως ανέφερε νωρίτερα το mononews, η Ellington μαζί με το ΤΜΕΔΕ (το Ταμείο των Μηχανικών) κατέθεσε νέα βελτιώμένη προσφορά, ενώ πληροφορίες θέλουν και τις Bain-JC Flowers να παραμείνουν στο παιχνίδι.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Attica Bank:

    Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής η «Τράπεζα») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας στις 03.11.2021 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και ανάλυση από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους, «AXIA Ventures Group Ltd» και «EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο γραφείο Ποταμίτης – Βεκρής των δεσμευτικών προσφορών των ιδιωτών επενδυτών που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνεχιστούν δια των συμβούλων οι συζητήσεις με τους εν λόγω ιδιώτες επενδυτές με σκοπό την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού εξετάσει συνολικά τις εναλλακτικές δυνατότητες για την άντληση νέων κεφαλαίων, να αποφασίσει τους βέλτιστους για την Τράπεζα όρους της αύξησης.

    Η Attica Bank θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την πρόοδο της διαδικασίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με επόμενες ανακοινώσεις της.

    Διαβάστε επίσης

    Attica Bank: Με βελτιωμένες προσφορές επανήλθαν Ellington-ΤΜΕΔΕ και Bain-JC Flowers – Σε ανοικτή συνεδρίαση μέχρι την Παρασκευή το ΔΣ – Όλο το παρασκήνιο



    ΣΧΟΛΙΑ