• Κοινωνία

    Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Βαρύ το κλίμα στο τελευταίο «αντίο» του 4χρονου Βασίλη

    • NewsRoom


    Βαρύ ήταν το κλίμα στο κοιμητήριο της Παλλήνης, όπου κηδεύτηκαν ο τετράχρονος Βασίλης και ο 27χρονος πατέρας του, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε το ίδιο του το παιδί μέσα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι, πριν αφαιρέσει με την ίδια καραμπίνα και τη δική του ζωή.

    Η 21χρονη Ιωάννα συντετριμμένη κήδευε το παιδί και τον σύντροφό της με τους συγγενείς και φίλους να προσπαθούν να της συμπαρασταθούν. Το μικρό αγοράκι ήταν αβάπτιστο, με αποτέλεσμα να μην τελεστεί εξόδιος ακολουθία και να γίνει αμέσως η ταφή, ενώ κατά τη διάρκεια της κηδείας του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα, ήταν παρούσα, συντετριμμένη, η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού.

    Από νωρίς, έξω από το νεκροταφείο υπήρχε διακριτική παρουσία των αστυνομικών, για την αποφυγή εντάσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η ίδια η μητέρα ζήτησε γιος και πατέρας να ταφούν μαζί.

    Η 21χρονη Ρομά, ήταν εκείνη που πρώτη αντίκρισε και τους δύο νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο μικρό ισόγειο διαμέρισμα του Χαλανδρίου. Τους έψαχνε από το βράδυ του Σαββάτου, όμως ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν απαντούσε στις επίμονες κλήσεις της.

    Το πρωί της περασμένης Κυριακής, μαζί με την αδελφή της πήγαν στο σπίτι για να δουν αν είναι καλά. Χτύπησαν το κουδούνι, αλλά δεν απάντησε κανείς. Η 21χρονη μητέρα πήγε στη σπιτονοικοκυρά και τη ρώτησε αν είχε δεύτερο κλειδί, εκείνη όμως της απάντησε αρνητικά.

    Τότε έσπρωξε την μπαλκονόπορτα και μπήκε στο σπίτι. Δευτερόλεπτα μετά οι σπαρακτικές κραυγές της σήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά στο πόδι. Η αδελφή της εκλιπαρούσε να καλέσει κάποιος ένα ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά. Ο μικρός Βασίλης κείτονταν νεκρός πάνω στο κρεβατάκι του και δίπλα του ήταν το άψυχο σώμα του πατέρα του.

    «Δεν αντέχω άλλο να είμαι και μάνα και πατέρας. Ο χωρισμός δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί» ήταν τα τελευταία λόγια του 27χρονου πάνω σε ένα λευκό χαρτί που έγραψε λίγο πριν το μοιραίο.

    Στο σημείωμα ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας αναφερόταν στον χωρισμό του από την 21χρονη, λέγοντας πως δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ, πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη και πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος. Το σημείωμά του καταλήγει με μία «μεγάλη συγγνώμη».

    Ο νεαρός φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του -κάτι που τον στιγμάτισε αλλά όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.Όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής, η τραγωδία έλαβε χώρα αρκετές ώρες πριν από την αποκάλυψή της, το πρωί της Κυριακής.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα στο Χαλάνδρι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικά στοιχεία για την τραγωδία στο Χαλάνδρι: Η ζήλεια, το ξύλο και τα ψυχολογικά



    ΣΧΟΛΙΑ