ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα Άνω Λιόσια έπειτα από ατύχημα κατά το οποίο ένα λεωφορείο χτύπησε ένα 4χρονο παιδί.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται, αυτή την ώρα, στο αμαξοστάσιο Άνω Λιοσίων, όπου απειλούνται επεισόδια καθώς λεωφορείο χτύπησε ένα 4χρονο παιδάκι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά από το λεωφορείο, το οποίο κινούνταν στο δρόμο του αμαξοστασίου. Ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει το παιδί.
Αμέσως τσιγγάνοι που μένουν στην περιοχή άρχισαν να φωνάζουν και να κινούνται απειλητικά κατά του οδηγού και των υπαλλήλων του αμαξοστασίου. Το 4χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, με περιπολικά, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ, καθώς δεκάδες τσιγγάνοι παραμένουν έξω από το αμαξοστάσιο και απειλούν ότι αν πάθει κάτι το παιδάκι, «δε θα μείνει όρθιο τίποτε μέσα σε αυτό».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Κικίλιας από Σάμο: Με κάμερες drone και νέες προσλήψεις ενισχύουμε το Λιμενικό που παλεύει στο Αιγαίο
- Ο Λέων Γιοχάι στο My Story αποκαλύπτει το επόμενο μεγάλο εγχείρημά του: Ένα messenger που δεν θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει
- Τουρκία: Συνελήφθησαν οι δήμαρχοι του CHP σε τρεις ακόμη πόλεις
- Mετρό, τραμ και λεωφορεία: 24ωρη λειτουργία σήμερα – Τα δρομολόγια
