• Κοινωνία

    Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα στο Χαλάνδρι (video)

    • NewsRoom


    Ο 27χρονος πατέρας που σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι, είχε αφήσει σημείωμα, όπου προαναγγέλλει την πράξη του και αναλαμβάνει την ευθύνη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείωμα αυτοκτονίας, μιλά για εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Γράφει πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον γιο του και καταλήγει με ένα «μεγάλο συγγνώμη».

    Ο νεαρός φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του -κάτι που τον στιγμάτισε αλλά όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.

    Όπως εκτιμά το ιατροδικαστής, η τραγωδία έλαβε χώρα αρκετές ώρες πριν από την αποκάλυψή της, το πρωί της Κυριακής.

    Με μια κλεμμένη καραμπίνα, ο 27χρονος πυροβόλησε το 4χρονο αγοράκι του πάνω στο κρεβάτι του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του.

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Η μητέρα του 4χρονου, μια 21χρονη Ρομά, πήγε στο σπίτι του 27χρονου επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο και άνοιξε με τα κλειδιά της.

    Η 21χρονη, που συνοδευόταν από την αδελφή της, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

    Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

    Σοκ έπαθε και η μητέρα του 27χρονου όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη και όπως και η 21χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους ενώ μεταφέρθηκαν και σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

    Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους, καθώς ο άνδρας την κατηγορούσε για διάφορα, αλλά υπήρχε επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί.

    Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

    Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

    Το πώς βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

    Η ταραχώδης σχέση

    Όπως μετέδωσε το Star, ο 27χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και περίπου ένα χρόνο. Κατά πληροφορίες, το ζευγάρι καυγάδιζε συνεχώς και είχε αρκετές διαφωνίες.

    Ο 27χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και περίπου έναν χρόνο. Οι δυο τους φέρονται να καυγάδιζαν συνεχώς και να είχαν πολλές διαφωνίες.

    Σύμφωνα πάντα με το Star, ο 27χρονος ήταν νευρικός και βίαιος και ξεσπούσε στη μητέρα, την αδελφή του και αργότερα στη σύζυγό του. Μάλιστα, οι δικοί του άνθρωποι είχαν προσπαθήσει να τον πείσουν να ζητήσει βοήθεια από κάποιο ειδικό αλλά δεν τα είχαν καταφέρει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σοκαριστικά στοιχεία για την τραγωδία στο Χαλάνδρι: Η ζήλεια, το ξύλο και τα ψυχολογικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε η οδός Πειραιώς και στα δύο ρεύματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στη Θεσσαλόνικη: Βουτιά θανάτου από μπαλκόνι σπιτιού



    ΣΧΟΛΙΑ