ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε χθες στο στρατόπεδο Χανίων, όταν στρατιώτης εγκατέλειψε τη σκοπιά και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και ο στρατιώτης συνελήφθη.
Στην κατάθεσή του ο νεαρός οπλίτης ισχυρίστηκε πως δεν ήταν αυτός που πυροβόλησε, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, όμως, έχει ταυτοποιηθεί πλήρως από τα αρμόδια στελέχη της Μονάδας όπου υπηρετεί.
Κατά τις πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr ο στρατιώτης πυροβόλησε προς τις κτηριακές εγκαταστάσεις του στρατοπέδου.
Χθες το μεσημέρι εκδόθηκε ανακοίνωση για το περιστατικό από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην οποία αναφέρεται ότι «ο ΣΤΡ (καταδρομέας) Α.Π. της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης Μ.ΑΛ. στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφέδρου Ανθυπολοχαγού “Νικολάου Αποστολάκη”, και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα), και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συναγερμός στα Χανιά: Αλεξιπτωτιστής άνοιξε πυρ μέσα στο στρατόπεδο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Palantir: Επενδυτικό ενδιαφέρον μετά τη θετική πρόβλεψη για το 2026 – Ο ρόλος της στην κυβέρνηση Τραμπ
- ΕΞΑ: Οριακά θετικό πρόσημο για τα ξενοδοχεία της Αθήνας το 2025 – Μικρή βελτίωση της πληρότητας, στο 77,1%
- Κατάρ: Συμφωνία 27 ετών με την ιαπωνική Jera για πώληση LNG
- Σέρρες: Προσωρινά κρατούμενος ο 56χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 78χρονη κατάκοιτη θεία του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.