• Top Stories

    Τι είπε στην κατάθεσή του ο στρατιώτης που άνοιξε πυρ μέσα στο στρατόπεδο


    Συναγερμός σήμανε χθες στο στρατόπεδο Χανίων, όταν στρατιώτης εγκατέλειψε τη σκοπιά και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και ο στρατιώτης συνελήφθη.

    Στην κατάθεσή του ο νεαρός οπλίτης ισχυρίστηκε πως δεν ήταν αυτός που πυροβόλησε, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, όμως, έχει ταυτοποιηθεί πλήρως από τα αρμόδια στελέχη της Μονάδας όπου υπηρετεί.

    Κατά τις πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr ο στρατιώτης πυροβόλησε προς τις κτηριακές εγκαταστάσεις του στρατοπέδου.

    Χθες το μεσημέρι εκδόθηκε ανακοίνωση για το περιστατικό από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην οποία αναφέρεται ότι «ο ΣΤΡ (καταδρομέας) Α.Π. της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης Μ.ΑΛ. στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφέδρου Ανθυπολοχαγού “Νικολάου Αποστολάκη”, και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα), και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συναγερμός στα Χανιά: Αλεξιπτωτιστής άνοιξε πυρ μέσα στο στρατόπεδο



    ΣΧΟΛΙΑ