• Κοινωνία

    Θρίλερ στη Λάρισα: Αγνοούμενη βρέθηκε στο σπίτι του δράστη που λήστεψε ενεχυροδανειστήριο

    • NewsRoom
    Αστυνομία


    Σοκ έχει προκαλέσει η εξέλιξη της υπόθεσης του 20χρονου που συνελήφθη για ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο στη Λάρισα. Κατά την έρευνα στο σπίτι του 20χρονου στον Αμπελώνα Λάρισας βρέθηκε μία ανήλικη κοπέλα από την Γερμανία για την οποία είχε εκδοθεί διεθνής αναγγελία αναζήτησης.

    Πρόκειται για μία 14χρονη κοπέλα, τουρκικής καταγωγής η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχε γνωρίσει τον 20χρονο στη Γερμανία όπου διαμένει και το «έσκασε» μαζί του στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο.

    Ωστόσο, η οικογένειά της την αναζητούσε μέσω των διεθνών Αρχών τις οποίες είχε ενημερώσει η τοπική Αστυνομία ζητώντας τον εντοπισμό της.

    Η Εισαγγελία Λάρισας επικοινώνησε με τις γερμανικές Αρχές και, σύμφωνα με το thessaliatv, ο πατέρας της αναμένεται άμεσα στη Λάρισα για να την παραλάβει. Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί, είναι πώς κατάφερε ο 20χρονος να ταξιδέψει από τη Γερμανία στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας συνοδεύοντας μια ανήλικη χωρίς κηδεμόνα.

    Πάντως, ο νεαρός ομολόγησε ότι λήστεψε το ενεχυροδανειστήριο επειδή δεν είχε χρήματα για να καλύψουν τις ανάγκες και των δυο τους.

    Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο δράστης εισέβαλε σε ένα ενεχυροδανειστήριο και άρπαξε 2.115 ευρώ και το βιβλίο καταχωρήσεων του ενεχυροδανειστηρίου, ενώ ακινητοποίησε έναν υπάλληλο υπό την απειλή μαχαιριού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς ξεσκέπασαν την αλήθεια για τον ένοχο του θανατηφόρου τροχαίου στη Μεσσηνία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σήμερα η δίκη του μητροπολίτη Αμβρόσιου για το κήρυγμα μίσους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δραματικές εξελίξεις για το μοντέλο με την κοκαΐνη: Με πόσα χρόνια κάθειρξης κινδυνεύει αν βρεθεί ένοχη



    ΣΧΟΛΙΑ