• Κοινωνία

    Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου: Άφαντοι οι απαγωγείς-Τι φοβούνται οι Αρχές

    • NewsRoom


    Μια εβδομάδα συμπληρώνεται από την κινηματογραφική απαγωγή του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου στο Πειραιά έξω από το σπίτι του στην ακτή Θεμιστοκλέους και οι δράστες δεν έχουν ουδεμία επικοινωνία με τους συγγενείς του απαχθέντος προκειμένου να εκθέσουν τα αιτήματα τους για την απελευθέρωση του.

    Έπειτα από αυτή την πολυήμερη σιωπή, οι αστυνομικοί που έχουν στήσει το στρατηγείο τους στο σπίτι του απαχθέντος εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, οι απαγωγείς να διαπραγματεύονται απευθείας με το γνωστό επιχειρηματία.

    Την ίδια ώρα οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν λόγο για μια άκρως περίεργη ιστορία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κερδίζει έδαφος το σενάριο οι δράστες να ήταν επαγγελματίες που «ναυλώθηκαν» από το εξωτερικό για να κάνουν τη δουλειά. Φως στη υπόθεση εκτιμούν ότι θα ρίξουν και οι κάμερες στην ακτή Θεμιστοκλέους, όπου μπορεί να έχει καταγραφεί κάποια περίεργη κίνηση που να δείχνει παρακολούθηση του επιχειρηματία.

    Φύλλο και φτερό κάνουν οι Αρχές και όλες τις επαγγελματικές, και οικονομικές συναλλαγές του επιχειρηματία τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τη σύζυγό του και την οικογένειά του προκειμένου να  μάθουν αν τον τελευταίο καιρό είχαν δει κάτι περίεργο.

    Πολλές ελπίδες έχουν στηρίξει οι ερευνητές της Ασφάλειας στην κατάθεση της οικιακής βοηθού του Ν. Μαυρίκου, η οποία άλλωστε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους απαγωγείς του εργοδότη της, καθώς εκείνη την ώρα τον συνόδευε μέχρι το αυτοκίνητο του, μεταφέροντας κάποια πράγματα που θα έπαιρνε μαζί του.

    Στην κατάθεση που έχει δώσει η συγκεκριμένη γυναίκα, περιγράφει με λεπτομέρειες τον έναν από τους τρεις σωματώδεις άνδρες, που έβαλαν στην κυριολεξία “σηκωτό” τον γνωστό επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητο τους και εξαφανίστηκαν από την Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

    Βέβαια γνωστό είναι πως οι δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να ήταν μεταμφιεσμένοι και μάλιστα να φορούσαν μάσκες σιλικόνης.

    Τέλος, οι έρευνες για τις οικονομικές συναλλαγές του 51 ετών επιχειρηματία «ξεψαχνίζονται» σε βάθος τριετίας, με την υποψία ότι η απαγωγή του μπορεί να συνδέεται με κάποιο παλαιότερο ανοικτό λογαριασμό ή διαφορά του θύματος με ανταγωνιστές ή άλλους εμπλεκόμενους στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αρπαγή επιχειρηματία: Πολύτιμο υλικό από τις κάμερες – Δύο ημέρες σιγής από τους δράστες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κατάσταση σοκ η playmate σύντροφος του απαχθέντα επιχειρηματία: Βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της απαγωγής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη στον Πειραιά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ