• Κοινωνία

    Σε κατάσταση σοκ η playmate σύντροφος του απαχθέντα επιχειρηματία: Βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της απαγωγής

    • NewsRoom


    Σε κατάσταση σοκ φέρεται να βρίσκεται η σύντροφος του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου που απήχθη την Πέμπτη από τον Πειραιά, καθώς οι δράστες ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος, γεγονός που προκαλεί ανησυχία και στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση.

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που βρίσκονται επί μονίμου βάσεως στο σπίτι του θύματος, χρησιμοποιούν όλα τα διαθέσιμα μέσα, μελετώντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας, παίρνοντας καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και πληροφορίες από τους οικείους του 51χρονου επιχειρηματία, προκειμένου να διακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τυχόν ίχνη DNA ή δακτυλικά αποτυπώματα των -τουλάχιστον τεσσάρων- δραστών της κινηματογραφικής απαγωγής που έγινε έξω από το σπίτι του στην ακτή Θεμιστοκλέους.

    Στο σπίτι του επιχειρηματία, την ώρα της απαγωγής, βρισκόταν, όπως αποκάλυψε το «OPEN» και η εκπομπή Top Story, και η σύντροφος του επιχειρηματία, μαζί με την οικιακή βοηθό. Μετά το γεγονός, το πρώην μοντέλο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

    Η σύντροφος του επιχειρηματία είναι πασίγνωστο μοντέλο που, το 2003, σε ηλικία 16 ετών, συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, ενώ το 2009 στα Playmate.

    Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία ενημέρωση για το περιστατικό, καθώς ουδείς επικοινώνησε μαζί της για να ζητήσει λύτρα ή για να δώσει κάποια πληροφορία σχετικά με την απαγωγή του συντρόφου της.

    Tο ζευγάρι τις ημέρες των Χριστουγέννων βρισκόταν στην Παύλιανη και επέστρεψαν στον Πειραιά για να περάσουν την Pρωτοχρονιά με τους γονείς του 51χρονου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία: Κλείνουν 24 ώρες χωρίς τηλεφώνημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη στον Πειραιά (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βροχή» πλειστηριασμών τους επόμενους μήνες: Γιατί βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Βιργινίας Βεντουράκη 



    ΣΧΟΛΙΑ