• Κοινωνία

    Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά: Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

    • NewsRoom


    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά που απασχολεί από το πρωί τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι απαγωγείς, που ήταν συνολικά τέσσερις στον αριθμό, ανάγκασαν τον 51χρονο να επιβιβαστεί με τη βία σε όχημα μεγάλου κυβισμού και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο 51χρονος εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους.

    Οι απαγωγείς, σύμφωνα με πληροφορίες, έφεραν στα ρούχα τους διακριτικά της ΕΚΑΜ.

    Την αστυνομία φέρεται να ειδοποίησε η οικονόμος της οικογένειας του απαχθέντος  ενώ η μητέρα του 50χρονου επιχειρηματία προσπαθεί από το πρωί να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά το κινητό του είναι κλειστό.

    Ο επιχειρηματίας έχει εταιρεία στην ακτή Ξαβέρη που εφοδιάζει κότερα αλλά και πρεσβείες.

    Ο πατέρας του απαχθέντος και ο θείος του είναι Ελληνες εξ Αιγύπτου.

    Ο Ν.Μ. είναι πατέρας τριών παιδιών και, όπως ανέφεραν πρόσωπα από τον κύκλο του στο protothema.gr, «κυκλοφορούσε χωρίς σωματοφύλακες και ήταν πολύ άνετος καθώς δεν είχε τίποτε να φοβηθεί».

    Το χρονικό της απαγωγής 

    Ο γνωστός επιχειρηματίας απήχθη στις 9 το πρωί στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

    Στο περιστατικό υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν τους απαγωγείς να βάζουν με κινηματογραφικό τρόπο τον γνωστό επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητο κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

    Πιο συγκεκριμένα, περιέγραψαν πως τέσσερα άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά και φορώντας μπλούζες  των ΕΚΑΜ, πλησίασαν τον 51χρονο επιχειρηματία, την ώρα που αυτός κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του. Τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο SUV Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

    Ο απαχθείς, με τα αρχικά Ν.Μ., θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς, ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο εφοδιασμού πλοίων. Είναι πολύ γνωστός στον Πειραιά καθώς δραστηριοποιείται στο εμπόριο από το 1975 έχοντας την αποκλειστική διάθεση στην αγορά πολλών γνωστών ποτών, ενώ συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες στον χώρο της ακτοπλοΐας.

    Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες, καθώς ο επιχειρηματίας δεν απαντά στις κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο.

    Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της απαγωγής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα οργάνωση που πειραματίζεται «βλέπει» η Αντιτρομοκρατική πίσω από την έκρηξη στο Κολωνάκι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην ελληνική αγορά ακινήτων



    ΣΧΟΛΙΑ