• Top Stories

    Και η Τheresa May παραμιλάει! 11 μαθητές μπήκαν στο Κρεμλίνο, τα είπαν με τον Putin και έβγαλαν την πιο απίστευτη φωτογραφία!

    • NewsRoom
    Putin


    Έντεκα έφηβοι -μαθητές του Eton, ενός από τα πιο σεβαστά ιδιωτικά σχολεία της Βρετανίας, από τις αίθουσες του οποίου έχουν περάσει ονόματα όπως ο νυν υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Boris Johnson και ο τέως πρωθυπουργός David Cameron- κατάφεραν κάτι πρωτάκουστο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τα παιδιά του Eton (the Eton boys, όπως πια αποκαλούνται στα social media) κατάφεραν να μπουν στο Κρεμλίνο, να δουν τον ίδιο τον Putin και να τα πουν τετ α τετ μαζί του, ενώ έβγαλαν και την πιο απίστευτη φωτογραφία ποστάροντάς τη στο Τwitter! Kαι όλα αυτά την ώρα που η Theresa May ακόμα περιμένει, καθώς η πρώτη συνάντηση της με τον Ρώσο ηγέτη δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν την επόμενη εβδομάδα.

    Τα αγόρια ταξίδεψαν μέχρι την Μόσχα για να σφίξουν το χέρι του Putin και κάθισαν γύρω από το τραπέζι των συνεδριάσεων του Κρεμλίνου για μία συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ρώσο ηγέτη.

    Putin

    Putin

    To ταξίδι και η συνάντηση κρατήθηκαν από τους έντεκα εφήβους ως επτασφράγιστο μυστικό καθώς ήθελαν να αποφύγουν τυχόν αντιδράσεις από τους ιθύνοντες του περίφημου αγγλικού κολλεγίου.

    Πάντως όπως φάνηκε και από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media οι μαθητές το διασκέδασαν με την καρδιά τους. Ενδεικτικά είναι όσα μας αποκάλυψε ο 18χρονος Marc Woernle, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: “Περάσαμε υπέροχα, και ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκείνους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού … είμαστε περισσότερο από ευγνώμονες για την υπέροχη φιλοξενία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας”.

    Ανάρπαστη στα social media έχει γίνει η φωτογραφία που τράβηξαν τα αγόρια μέσα στο Κρεμλίνο.

    Μάλιστα οι χρήστες του Twitter τη σύγκριναν με τη φωτογραφία των David Cameron και Boris Johnson, από την εποχή που σπούδαζαν στο Eton.

    Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο κ. Putin έκανε πολλές ερωτήσεις για κολέγιο καθώς αναγνώριζε την σπουδαιότητα του.

    Το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα Eton, που βρίσκεται κοντά στην περιοχή Windsor στην νοτιοανατολική Αγγλία φαίνεται πως δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στην διοργάνωση της επίσκεψης, καθώς όπως ανέφεραν εκπρόσωποι του σχολείου, η επίσκεψη ήταν μια καθαρά ιδιωτική υπόθεση που οργάνωσαν τα ίδια τα αγόρια.

    Σε κάθε περίπτωση το κατόρθωμα των 11 εφήβων αποτέλεσε ένα βαρύ πλήγμα για τους Βρετανούς πολιτικούς και  την ίδια την πρωθυπουργό Theresa May, η οποία θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να συναντήσει για πρώτη φορά τον κ. Putin, στη συνάντηση των G20 στην Κίνα.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/epithesi-dinamiti-stin-penteli-pios-ine-o-epichirimatias-tou-nammos-pou-egine-stochos/70788

     



    ΣΧΟΛΙΑ