• Πολιτική

    Fake news η στιγμή που ο Μπόρις Τζόνσον βγαίνει από την εντατική εν μέσω χειροκροτημάτων (video)

    • NewsRoom


    Ενα συγκλονιστικό βίντεο που υποτίθεται πως απαθανάτιζε τη στιγμή που ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, βγαίνει  από τη ΜΕΘ ενώ δέχεται χειροκρότημα από όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο, είδε το φως της δημοσιότητας. Στην πραγματικότητα, όμως, το βίντεο δείχνει την έξοδο από νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου του 94χρονου Ντένις Πάλμερ, και όχι του Μπόρις Τζόνσον, μετά την ανάρρωσή του από τον COVID-19.

    Ο Μπόρις Τζόνσον, από την πλευρά του, κατάφερε επίσης να εξέλθει μετά από μέρες νοσηλείας από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου St. Thomas όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας διαγνωσθεί θετικός στον κοροναϊό.

    Όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται σε «εξαιρετικά καλή διάθεση».

    «Ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε σήμερα από την εντατική φροντίδα πίσω στον θάλαμο, όπου θα παρακολουθεί στενά κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της ανάρρωσης του. Βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή διάθεση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

    Ανακοινώθηκε επίσης ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει και τις μικρές σε διάρκεια βόλτες ανάμεσα σε περιόδους ξεκούρασης στο πλαίσιο της φροντίδας που λαμβάνει προκειμένου να επανέλθει.



    ΣΧΟΛΙΑ