• Top Stories

    Στήριξη Γεννηματά σε Σημίτη: Ματαιοπονούν, θα μείνουν με τη λάσπη στα χέρια

    • NewsRoom


    Φρένο στην προσπάθεια διεμβολισμού του ΚΙΝΑΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ βάζουν Φώφη Γεννηματά και Κώστας Σημίτης, με μια μεταξύ τους συνάντηση που έγινε σήμερα στη Βουλή, στον απόηχο της εντολής για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού.

    Η συνάντηση, με πρωταρχικό σκοπό να εκδηλώσει τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ στο πρόσωπο του Κώστα Σημίτη, κράτησε περίπου μισή ώρα και αποτύπωσε τη συσπείρωση στο εσωτερικό του κόμματος εν όψει των εκλογών.

    Μετά το τέλος της συνάντησης, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Είναι ξεκάθαρο πως ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν γιατί εμάς θα μας ξαναβρούν μπροστά τους».

    Πριν ξεκινήσει η συνάντηση, ο Κώστας Σημίτης είπε στην Φώφη Γεννηματά πως ελπίζει την επόμενη φορά να βρεθούνε για καλό, με τον Φώφη Γεννηματά να του απαντά πως «θα είναι σίγουρα το βράδυ των εκλογών».

    «Το βράδυ των εκλογών θα βρεθούμε για να πανηγυρίσουμε» ανταπάντησε ο πρώην πρωθυπουργός.

    Την περασμένη Τετάρτη η Φώφη Γεννηματά είχε εξαπολύσει από το βήμα της Βουλής σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, αχρακτηρίζοντας την κυβέρνησή του «αδίστακτη»: «Τώρα φτάνετε στον Κώστα Σημίτη, τον πρωθυπουργό της ΟΝΕ, του Ελσίνκι, της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ, των μεγάλων έργων που άλλαξαν την εικόνα της χώρας» είπε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά στον πρωθυπουργό, αναγκάζοντάς τον να παραδεχθεί μέσα στη Βουλή το έργο που άφησε ο κ. Σημίτης, σχολιάζοντας πάντως σκωπτικά τη δήλωσή του για τους «προσωρινούς» ενοίκους της εκτελεστικής εξουσίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στήριξη Παπανδρέου-Θεοχαρόπουλου-Γεννηματά στον Κ. Σημίτη για το άνοιγμα των λογαριασμών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο πλευρό του Κώστα Σημίτη ο Γιώργος Παπανδρέου – Τι ανέφεραν στην τηλεφωνική επικοινωνία τους



    ΣΧΟΛΙΑ