ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την διαλεύκανση της υπόθεσης Πετσίτη ζητά ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σημειώνοντας ότι «όλα είναι προς διερεύνηση».
Ερωτηθείς για τον Μανώλη Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης απαντά σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι «σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου» και ότι «γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν στην Καισαριανή».
«Από εκεί και πέρα όλα είναι προς διερεύνηση» τονίζει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος «επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις».
«Αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα» συμπληρώνει με νόημα «καρφώνοντας», χωρίς να τον κατονομάζει, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.
«Με αυτή την έννοια θεωρώ ότι ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση» καταλήγει για το θέμα ο Πάνος Σκουρλέτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Την Τετάρτη στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής η Άννα Ζαΐρη – Πότε θα κληθεί ο Πετσίτης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις: Ο Πετσίτης υπάλληλος του Λαυρεντιάδη πριν το 2015
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apple: Κοντά σε deal με την Google για την αναβάθμιση του Siri έναντι 1 δισ. δολαρίων ετησίως
- ΗΠΑ: Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές κατηγορούν το Πεντάγωνο ότι δεν ενημερώνει το Κογκρέσο για θέματα εθνικής ασφάλειας
- Η THEON λαμβάνει την πρώτη παραγγελία για γυροσκοπικά συστήματα πολλαπλών αισθητήρων – Εξαγορά του 30% της Shock EOS
- Google και Epic Games έλυσαν την πολυετή νομική τους διαμάχη για τις εφαρμογές στα τηλέφωνα Android