• Top Stories

    Τα σκάνδαλα σιγοκαίνε τον Τραμπ, ο οποίος αντιστέκεται απειλώντας με κατάρρευση των αγορών

    • NewsRoom
    Τραμπ

    Ντόναλντ Τραμπ, πρόεδρος των ΗΠΑ


    Σε δύσκολη θέση έχει φέρει τον Αμερικανό πρόεδρο η κατάθεση στο δικαστήριο του πρώην δικηγόρου του, Μάικλ Κόεν, ο οποίος παραδέχτηκε πως εξαγόρασε, κατόπιν εντολής του Ντόναλντ Τραμπ, τη σιωπή δύο γυναικών που φέρεται να ήταν ερωμένες του, «προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών», τον Νοέμβριο του 2016.

    Απαντώντας στις πιέσεις που ασκούνται ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως οι αγορές θα «καταρρεύσουν» αν καθαιρεθεί, στον απόηχο των παραπάνω δηλώσεων.

    «Αν ποτέ καθαιρεθώ, νομίζω πως οι αγορές θα κατέρρεαν και πως ο καθένας θα γινόταν πιο φτωχός» δήλωσε ο Τραμπ, απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε σε εκπομπή που αναμεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox. «Δεν ξέρω πώς μπορεί να καθαιρεθεί κάποιος που κάνει σούπερ δουλειά» πρόσθεσε.

    Ο δικηγόρος Μάικλ Κόεν, που κατηγορείται για παραβίαση των νόμων περί χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας, συμφώνησε με τις Αρχές να δηλώσει ένοχος, κάτι που μπορεί να τον κάνει να συνεργαστεί με τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ, στον οποίο έχει ανατεθεί η ακανθώδης έρευνα για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

    Ο Λευκός Οίκος είχε ήδη δηλώσει χθες ότι ο Τραμπ «δεν ανησυχεί καθόλου» για τυχόν αποκαλύψεις, τις οποίες θα μπορούσε να κάνει ο Μάικλ Κόεν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΗΠΑ: Δεν ανησυχεί ο Τραμπ για τις πιθανές αποκαλύψεις του πρώην δικηγόρου του

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΗΠΑ: Δήλωσε ένοχος και παραδόθηκε στο FBI o πρώην δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κόεν



    ΣΧΟΛΙΑ