ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μάικλ Κόεν, ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, παραδόθηκε απόψε στο FBI, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Λίγο νωρίτερα, πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο 51χρονος Κόεν συμφώνησε με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείες της Νέας Υόρκης να δηλώσει ένοχος για φοροδιαφυγή, τραπεζική απάτη και παραβίαση των χρηματοδοτικών κανόνων των προεκλογικών εκστρατειών.
Η εφημερίδα New York Times έγραφε την Κυριακή ότι οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους στα δάνεια, ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε λάβει ο Κόεν από εταιρείες ταξί που ανήκουν στον ίδιο και την οικογένειά του. Τα δάνεια αυτά εξετάστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας για το αν ο δικηγόρος διέπραξε τραπεζική και φορολογική απάτη και για πιθανή παραβίαση της νομοθεσίας περί προεκλογικών εκστρατειών. Η τελευταία υπόθεση σχετίζεται με την καταβολή ποσού ύψους 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
- Τραμπ κατά Ιταλίας: Επί δεκαετίες τους υπερασπίσαμε, αλλά όταν φτάνει η καθοριστική στιγμή, δεν είναι παρόντες
- Κατάρ: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στο Ρας Λαφάν – Για τεχνικό πρόβλημα κάνει λόγο η Ντόχα – Πολλοί τραυματίες
- Ζάππειο: Κράτος εν κράτει η διαχείρισή του;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.