• Κοινωνία

    Πετρούπολη: Σε σοβαρή κατάσταση η 15χρονη που έπεσε από βράχο – Τι δήλωσε (video)

    • NewsRoom
    Αταλάντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο παιδί


    Σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις βρίσκεται η 15χρονη κοπέλα, η οποία έπεσε σε γκρεμό από ύψος 14 μέτρων στην Πετρούπολη.

    Η άτυχη κοπέλα είχε ανέβει σε έναν βράχο μαζί με φίλους της και έβγαζε φωτογραφίες, σύμφωνα με πληροφορίες. Αμέσως μετά την πτώση της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα σε λαιμό, χέρια και πόδια.

    Όπως μεταδίδει το MEGA και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες, όταν η 15χρονη κοπέλα ρωτήθηκε από τραυματιοφορείς και αστυνομικούς πώς προκλήθηκε το ατύχημα, αν γλίστρησε ή αν την έσπρωξαν, εκείνη απάντησε «Δεν σας λέω».

    Τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση μένει να διαλευκανθούν και η αστυνομία έχει στη διάθεσή της το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης από το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το κορίτσι βρισκόταν πάνω στον βράχο για να βγάλει φωτογραφίες, ακριβώς πάνω από το γήπεδο μπάσκετ, μαζί με άλλους 4-5 συνομήλικούς της, ένας εκ των οποίων φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά λίγο προτού πέσει στο κενό.

    Δείτε το βίντεο από το MEGA:

    Διαβάστε επίσης:

    Πετρούπολη: Σε γκρεμό έπεσε 15χρονη – Προσπαθούσε να βγάλει σέλφι

    Η Ματίνα Παγώνη προβλέπει μέχρι πότε θα φοράμε μάσκες

    Δασικές πυρκαγιές: Πάνω από 33.000 θάνατοι συνδέονται με τη ρύπανση του αέρα – Ποιο το ποσοστό στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ